Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 86

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atego

Yönetim en uygun ve mantıklı olanı yapacaktır, olmazsa tek bir oylama ile yerde seçilir, çoğunluk ne isterse o olur. Adil bir seçim olmuş olur hem. Sırf o buluşma için arabanın eksiklerini yaptıracağım :)

ReDDeviL

En kotu gelirim ankaraya benim
İcin bulusma yapariz sknti yok bugra dimi :D
ADK

atego

Tabii ki, şimdi gel şimdi yapalım kanka :D Arabam çıktı sonunda, uzun süre binmeyince gidişi harikulade geldi çok özlemişim :)

ReDDeviL

Hadi hayırlı olsun sportline bizlere veli nimet kanka yeri geliyo yarışıyorum yeri geliyo 7 kişi biniyorum yeri geliyo bunu yeni test ettim kartepeye çıktım rahat rahat çok sis vardı ama, yani her işimize yarıyor ya bu melet değerinibilmek lazım
ADK

atego

ReDDeviL

Vize lerin bitmesiyle bugun eve erken dönmenin verdigi bosluga dayanamayip asagi indim kovaya guzelce deterjan vs yapip oto yikama sungeriyle didik didik kopurttum arabami sonrada silince mis gibi oldu , iceriyede konsol vs heryeri parlatici ve sungeriyle sildim icinide parlattim yakisikliligindan ödun vermemeli ReDDeviL ;D gerçi akşam oldu ben dalmışım temizliğe adet tendir diye bir resim atıyorum idare edin  ;D

[IMG]http://img291.imageshack.us/img291/4766/img22461536x1152.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us
ADK

atego

Bizim de vizeler yeni başladı arabanın ıvır zıvırı da bitsin ben de fotoğraf çekeceğim. Bu arada ilk okuduğumda gecenin yarısı çıkıp yıkadın sandım :D

GolfMk1Cabrio

Nerelerdesin abim sen ya  :tavkiss: Maşallah bizim oğlan yine fiyaka ^-^
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

Alıntı yapılan: atego - 31 Mart 2011, 01:56:23
Bizim de vizeler yeni başladı arabanın ıvır zıvırı da bitsin ben de fotoğraf çekeceğim. Bu arada ilk okuduğumda gecenin yarısı çıkıp yıkadın sandım :D
;D ;D biraz öyle oldu gibi buğram :D
Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 31 Mart 2011, 20:33:03
Nerelerdesin abim sen ya  :tavkiss: Maşallah bizim oğlan yine fiyaka ^-^
Buralardayız gökhanım ,saol kardeşim  :)
ADK

ReDDeviL

haftada 3 gün artık oteldeyiz uygulamaya, valla hiç alışkın değilim zaten bugunde sakalları kestirdim çocuga döndük ya  :-X
ADK

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 03 Nisan 2011, 18:53:20
haftada 3 gün artık oteldeyiz uygulamaya, valla hiç alışkın değilim zaten bugunde sakalları kestirdim çocuga döndük ya  :-X
Atsana sakalsız halinin fotosunu  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

Bulusmadakiler görur artik ben bile sakalsiz gormedim kendimi ya parladik gokhanim:-X
ADK

ReDDeviL

Bir anlik dikkatsizligime geldi Sag on tarafi ufaktan surttuk bu ilk ama dikkatsizlik iste
ADK

STAK67

geçmiş olsun altan yoktur inşallah bişeyi