Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 70

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Alıntı yapılan: onurc - 27 Şubat 2011, 00:54:10
arkadaşa gıtmıstık . acarkentın oralarda . ara sokakların bırınde bayagı kar vardı . yanlaya yanlaya gıdıodum ne guzel :D
vardır vardır maslakta bende bugun arabayı bırakınca üstümde incecik nevrim döndü minübüse bincektim bekliyemedim atladım taksiye
ADK

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

alışmışız arabaya ya , artiz artiz giyinioruz , artiz ne arar la bazarda  ;D ;D
ADK

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

Usta ben sunu anladı ben arabasiz yapamam kaldım evdenya ben meşgul adamım
Olmadı böyle özledim ulen :-\
ADK

ReDDeviL

Çok özledim be , pzt yerine dünden bıraktım sinirlenip yatsın 2 gün diye ,  üzüldüm şimdi  :'(
ADK

GolfMk1Cabrio

Üzülme abi ben 2 haftadır marşına basmıyorum param yok diye ama yazın acısını fena çıkartıcam kısmetse İstanbul'a gelicez kızımla beraber  :sevgi: Bu arada senin şu camdaki Tazmanya canavarına fena kafayı taktım nazarım değicek onu bana vermen lazım gözm kaldı çünki  :tavkiss:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

değerse değsin ulen sence daha nazar değicek veya değdiğinde başıma gelicek bir olay kaldımı gökhanım ?  ;D bu gözler yüzünden contada gitti  :)
ADK

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 27 Şubat 2011, 20:06:16
değerse değsin ulen sence daha nazar değicek veya değdiğinde başıma gelicek bir olay kaldımı gökhanım ?  ;D bu gözler yüzünden contada gitti  :)
Off abi ne Nazarlar değiyo bi blsen bizim arkadaşın gözü bi BMW E30 325'e nazarı değdi 1 afta sonra pert haberi geldi  :-X

ReDDeviL

o kadarını değdircek kadar göz ün gözleri yerinden fırlarsın  >:(   herkezin nerdeyse artık arabası var göz ler yine bende arkadaş hep dikkat çeken olmak tamam güzel ama bi yerden sonra sıkıyo  :D
ADK

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 27 Şubat 2011, 20:30:27
o kadarını değdircek kadar göz ün gözleri yerinden fırlarsın  >:(   herkezin nerdeyse artık arabası var göz ler yine bende arkadaş hep dikkat çeken olmak tamam güzel ama bi yerden sonra sıkıyo  :D
Yok yok çekici olmak iyidir  >:D

ReDDeviL

arabamı bir kaç ay uykuya yatırıcam yazın malesef  2 senenin yorgunlugunu geçirsin garip dinlenerek  :D
ADK

ReDDeviL

Rusyaya gidiyorum vwtr.net i orada tanıtıcam  :D
ADK

golf_4

rusyanın neresıne gideceksin moskova ise belki bulusuruz senle orada tabi sanada uyarsa
Vorsprung Durch Technik