Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 67

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Buğra sen varya sen eski stop olayindaki gibi , durup durup
Bombayı koyuyosun ;D ben çok beğendim
Valla harika olmuş ses sistemi taksitlerim azalinca yaparım heralde belkide yine manyak Altan olup bir kaç güne yaparım sag solum belli olmaz  :D kafamı karıştıran arabanın dısında siyah çok vAr  farlar , tavan ,camlar, çıtalar vs yinede bu arabadaki gibi dururmu acaba
ADK

ReDDeviL

Kanka benim jantlar da 14 aynen yalnız tanıdık çok sanayi bizim
Boyacıda var hallederuk :t kim ne derse desin ledlileride alacam bir ara siyahını orjinlerdende skldm hiç rahat durmuorum ya :D ayrıca bir haberm daha var fakat araba ile ilgili dgl dnz  :)
ADK

onurc

yalnız bu araba düşük. yuksek arbada boyle durmıcagını goze alarak boyat :)))
ok men 8) let s go   :halazn:

atego

Bahar gelmeden havası bana da gelmeye başladı, jant arıyorum şu aralar ama aşırı kararsızım. Tabi ilk önce 16 ları satmam gerek :D Neyse bakalım neler yapacağız 1-2 aya :)

ALPER.

cooper gibi olmus yav, ben sevdim, bu jantlar sizin araçlarda hiç 14 gibi durmuyor valla

ReDDeviL

Bakicam ya ,Buğra yapabilcgm birsey varsa yaz özelden kovalarım bende istanbulda ;) evet Alper bende begendim
ADK

d3n1s

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 25 Şubat 2011, 00:28:21
Kanka benim jantlar da 14 aynen yalnız tanıdık çok sanayi bizim
Boyacıda var hallederuk :t kim ne derse desin ledlileride alacam bir ara siyahını orjinlerdende skldm hiç rahat durmuorum ya :D ayrıca bir haberm daha var fakat araba ile ilgili dgl dnz  :)

özelime gel o zaman Altan

ReDDeviL

O kadar özel değil kanka , ani bir karar verdim
Rusyaya gidicem okulla ilgili ya ;)
ADK

ALPER.

valla buğra sportlinelara oz tourismolar süper, ha maliyeti de süper, o yüzden cms storm :D

ReDDeviL

1 yada 3 aylığına bakalım işlemlere basliyorum
ADK

ReDDeviL

Olsun bemmkinin beyazida onlar kadar iddialı olur ya :)
ADK

ALPER.

ama senin az da olsa yere yaklaşman lazım altan  :(

d3n1s

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 25 Şubat 2011, 00:38:34
O kadar özel değil kanka , ani bir karar verdim
Rusyaya gidicem okulla ilgili ya ;)

hmm o zaman ben senin özeline geliyorum Altan ;)

atego

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 25 Şubat 2011, 00:35:57
Bakicam ya ,Buğra yapabilcgm birsey varsa yaz özelden kovalarım bende istanbulda ;) evet Alper bende begendim
Sağolasın Altan olursa söylerim :)

Alıntı yapılan: boralp - 25 Şubat 2011, 00:38:48
valla buğra sportlinelara oz tourismolar süper, ha maliyeti de süper, o yüzden cms storm :D

Onlarda da gözüm var ama beyaz olacak olursa. 1-2 hafta içerisinde gezmeye başlarım artık bakalım ne çıkacak şansıma :)