Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 42

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf_4

bas vardı zaten arkadasın kendi arabasından soktugu onu kullanıyorum
Vorsprung Durch Technik

ReDDeviL

benim düşündüğüm kombinasyon : JBL anfi , JBL 1000 lik bas , yani bas ve anfi olarak 2  sinide jbl alsam marka olarak iyidir heralde ? başka ne almam gerekiyor tam seti belirlicem
ADK

golf_4

bas ve anfi tamam..artık 2 yada 4 tane mid yeter bence...tabi iyi bir teyp şart
Vorsprung Durch Technik

ReDDeviL

mid tam olarak ne işe yarar ? cızırtıyı engellemek içinmi ? birde 2 veya 4 olması neye göre tercih ediliyor. teyibe gelince aracı aldıgımdan beri sunny marka teyp var bu sisteme uyum sağlarmı acaba mp3 , usb , cd falan çalıyor özelliklerini bilmiyorum
ADK

golf_4

yok tiz sesleri engellemek için degil yani hoperlördür ancak genelde tizlerle beraber kullanılır ...teyp için yorum yapamam çünki özellikleri gerek yani kaç *kaç watt gibi

bir de midleri(kolonları)alırken kapı içindeki ayrılmış kolon alanının büyüklüğünün kaç santim olduğuna dikkat etmek lazım
Vorsprung Durch Technik

ReDDeviL

2 veya 4 olması neye göre tercih ediliyor midlerin peki bide midler ne kadar patlar bana ? teyibi internetten bir araştırıcam
ADK

golf_4

midler markasına göre degişr ben HERTZ marka almıstım oda çıkmaydı 340 tl vermiştim(4 tane)
Vorsprung Durch Technik

ReDDeviL

bu iş 1 liraya patlar bana o zaman 500 hayalmiş  ;D
ADK

ThE_Unforgiven

Düzgün bir sistem istersen geçer bence 1 i...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

kimileri düzgün istioysan en az 500 diyo bazıları en az 1 dio bu düzgünü ben kafamda belirleyeyim dönücem  ;D
ADK

golf_4

1000 tl yi geçer zaten ..hem iyi olsun hem hesaplı olsun diyorsun ama  :-[
Vorsprung Durch Technik

ThE_Unforgiven

500 üe apaçi sistem kurarsın güm güm güm okadar :D 1 bile az bence en az 1,5 hatta 2 çok kalite istersen tabi..
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

Alıntı yapılan: golf_4 - 16 Ocak 2011, 23:55:32
1000 tl yi geçer zaten ..hem iyi olsun hem hesaplı olsun diyorsun ama  :-[
neyse bakıcaz çaresine herşeyde oldugu gibi bundada tanıdık çıkarırım ben  ;D
ADK

golf_4

Vorsprung Durch Technik