Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 35

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

ADK

ReDDeviL

Bende video olayina girim artik diyorum. Şöyle prof.bir video cekmek istiyorum kafamda projeyi belirledim ;D yalniz yardim lazim birara halletmek icin , musait bi gunde yapalim diyorum benim okulla isim bitiyo cumadan sonra boşum gönullu ariyorum :D
ADK

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 10 Ocak 2011, 19:38:16
Bende video olayina girim artik diyorum. Şöyle prof.bir video cekmek istiyorum kafamda projeyi belirledim ;D yalniz yardim lazim birara halletmek icin , musait bi gunde yapalim diyorum benim okulla isim bitiyo cumadan sonra boşum gönullu ariyorum :D
İst.'de olsam seve seve gönüllü olurum en çok istediğim şeyde prof bir makineyle HD video çekmek olurdu
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 10 Ocak 2011, 20:01:24
İst.'de olsam seve seve gönüllü olurum en çok istediğim şeyde prof bir makineyle HD video çekmek olurdu
saol gokhanim geldiginde snlede cekeriz ;)
ADK

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

ADK

vw6n

ReDDeviL

indirdim abi çok makbule geçti gerçekten program kullanımıda çok basit 2 snde halledip değiştirdim resmi teşekkür ederim :tamamdir
ADK

ReDDeviL

yukarıda azönce koyduğum resmi değiştirip tekrar koydum abi işte farkındaysan açılıyor hemen küçültü pixel  ;D
ADK

ReDDeviL

üyeliği başardım şimdide videonun formatından kaynaklanıyor heralde gözat a bastığımda masaüstünde video gözükmüyor movie maker programında yapmıştım formatınımı değiştirmek gerekli
ADK