Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 33

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Öle deme Onur ofsetli olduktan sonra her jant yakışıyor bide basık olduktan sonra  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

onurc

yok be dostum . çok içerde kalmıs zaten lastık . dısarda olsa bıraz bı nebze.
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

Bbs rs den den sonra yakistirdigim jant demin koydugumdu vede kendi kullandigim jantim ;D yere basiklik konusunda sonuna kadar katiliyorum
ADK

ReDDeviL

ADK

Ouzoo

Alıntı yapılan: onurc - 07 Ocak 2011, 22:41:28
valla oguz abı atsyı bı tek bu arabaya yakıstıramıyorum . hıc guzel durmuyor  :(

Bende öyle, güzel bi jant ama poloya yakıştıramıom bende..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

deepblue

bende bu olayı anlamıyorun bızde gormedım de yurtdısında var ,6n e audı yada merso jantı koyuyolar

ReDDeviL

Oda yakismiyor bana göre kim ne derse desin bbs rs yi tek gecerim o da olmadi avatarimdaki jant :tamamdir
ADK

ReDDeviL

Sonunda arabaya iç dış yaptırabildim harika oldu  :tamamdir gündüz halini koyucam demiştim ,temizken çekeyim dedim  akşama resimleri koyarım bomba gibi  ;D :saygılar
ADK

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 08 Ocak 2011, 18:46:49
Sonunda arabaya iç dış yaptırabildim harika oldu  :tamamdir gündüz halini koyucam demiştim ,temizken çekeyim dedim  akşama resimleri koyarım bomba gibi  ;D :saygılar

iç dış ne yaptırdın altan?

ReDDeviL

ADK

ThE_Unforgiven

heee hadi hayırlısı gerçi yağmur çamur var keşke bahara bıraksaydın ;)

ReDDeviL

Yok be abi normal ic dis parasi verdim adamlar 1 2 saat takildilar toz bile kalmadi yoksa sonax olayi degil ama ona yakin temizlediklerine eminim ;D
ADK