Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 58

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper19

hayirli olsun  ;) gule gule kullan ses sisteminde en onemlisi senin icine sinmesi icine sinmis anlasilan keyifle gezersin artik amfi ne kullandiniz

ReDDeviL

Tesekkur ederim hemde fazlasıyla sindi icime, Alpine kullandım
ADK

alper19

o aradaki h yazim hatasi sanirim alpine iyidir ya gule gule kullan

GolfMk1Cabrio

Altan abi bendede subwoofer var çokta iyi vuruyo ama işi o ben musıc dinlemeyi çok seviyorum abi alabildiğim kadar kaliteli ses lazım bide bagajda ufak subwooferı sökücem kabi,niyle bertaber içine en kalitelisinden hoparlörler dizicem kısmetse parayı bi bulayımda  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

Evet ya bir Yazdığım yazıya 10 kere düzenleme yapıyorum  ;D telefondan baglandgm için hızlı yazinca sıkıntı oluyor, evet dost tavsiyeleri ve (bana görede) bu iştee alpine tek gecerim , Türker Abi'm yarında karşıya gecicem benim kardesi bjk ye birakcam bir ara sana dinletiyim  :saygılar :)
ADK

alper19

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 13 Şubat 2011, 00:00:03
Evet ya bir Yazdığım yazıya 10 kere düzenleme yapıyorum  ;D telefondan baglandgm için hızlı yazinca sıkıntı oluyor, evet dost tavsiyeleri ve (bana görede) bu iştee alpine tek gecerim , Türker Abi'm yarında karşıya gecicem benim kardesi bjk ye birakcam bir ara sana dinletiyim  :saygılar :)
;D

ReDDeviL

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 12 Şubat 2011, 23:55:38
Altan abi bendede subwoofer var çokta iyi vuruyo ama işi o ben musıc dinlemeyi çok seviyorum abi alabildiğim kadar kaliteli ses lazım bide bagajda ufak subwooferı sökücem kabi,niyle bertaber içine en kalitelisinden hoparlörler dizicem kısmetse parayı bi bulayımda  ;D
umarım istediğin gibi ulur
Gökhanim ben daha yapmicam birsey noktayı bı süreliğine koydum bana yeterli reddevilim :) çünkü insanlardan guzel tepkiler almak özellikle bu işlerin ustalarından bana yetiyor gercekten otosaniyide :)
Alıntı yapılan: deepblue - 12 Şubat 2011, 23:54:09
Masallah kardesım,güle güle kullan ...
saol Türker Abi'm darısı olmayanlarım basina
ADK

STAK67

hayırlı olsun :) harbiden iyidir alpine alperin arabada bi açtıkda sağolsun komşularımızın çocukları uyandı  ::)

alper19

benm cam titretmek icin amfiye sub a ihtiyac yok kanka  ^-^ ^-^ bide teyp iyi olsa

suskun

H.G WORKS

ReDDeviL

Evet dediğim gibi çok araştırdım istanbulda cogu yerin kapısını çaldım bir isi yaparken araştırıp en iyisini yapmaya csalisirim herzaman belki gittiğim yerlere yaktgm yakitla bir bass daha alırdım ama değdi sorun yok bu isin en iyisi alpine çıktı ağızlardan pişman olmadım en sevdigm şarkılardan birini actım direk o zevk bambaskaydi :) şarkıda enrique iglesias- tonight merak uyandirmyalim :D
ADK

ReDDeviL

ADK

ReDDeviL

ADK