Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
güncel fotolar 17 araç denizli buluşması - Sayfa 4

güncel fotolar 17 araç denizli buluşması

Başlatan megadeth20, 24 Ekim 2010, 21:36:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

güzel buluşma olmuş bu arada mk2deki brockların fiyatı nedir araç sahibi bilgi verebilrmi acaba yada bilen birisi varsa ?

cihatus

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 08 Kasım 2010, 11:36:38
Benden bi tiyo japon+karbonat yap aynı kemik gibi taş gibi olur su haznesini sök suyunu boşalt içini temizledikten sonra güzelce kurula çatlak yere önce kabonat dök sonra japon sonra tekrar karbonat mis gibi olur plastik parçaları yapıştırmakta üstüne yoktur biz kırılan plastik parçaları böyle yapıştırıyoruz süper oluyo  :tamamdir
Teşekkürler deneyeceğim bunu. :)

Alıntı yapılan: STAK67 - 08 Kasım 2010, 22:43:31
güzel buluşma olmuş bu arada mk2deki brockların fiyatı nedir araç sahibi bilgi verebilrmi acaba yada bilen birisi varsa ?
Brock'lar çakma benim Passat'tan çıkma.Jant lastik 1450'ye mal olmuştu bana Mayıs'ta.
VWTR Denizli
Dinleyin çocuklar.Bugün size süt içmenin faydalarını anlatacağım!
http://img707.imageshack.us/img707/7409/74240101503116276555966.jpg

yassinn

ÇOK GÜZEL Bİ BULUŞMA OLMUŞTEBRİK EDERİM  HATTA ANKARADAKİ BULUŞMADAN DAHA KALABALIK  OLMUŞ DİYEBİLİRİM ARAÇLARIN HEPSİ ÇOK İİ DURUMDA GÖZÜKÜO  :D :D

VolBull

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 08 Kasım 2010, 11:36:38
Benden bi tiyo japon+karbonat yap aynı kemik gibi taş gibi olur su haznesini sök suyunu boşalt içini temizledikten sonra güzelce kurula çatlak yere önce kabonat dök sonra japon sonra tekrar karbonat mis gibi olur plastik parçaları yapıştırmakta üstüne yoktur biz kırılan plastik parçaları böyle yapıştırıyoruz süper oluyo  :tamamdir

Bu dediğini bi usta yaparken görmüştüm, ben o tozu özel bişe zannediyodum, karbonatmış meğersem. Çok değerli bir fikir daha öğrenmiş olduk. Sağolasın valla.  :tamamdir

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

betazom

bayramda denizlideyim arkadaşlar. varsa bibuluşma iştirak edebilirim antalyadan...