VOLKSWAGEN BORA TORPİDO KAPLAMA

Başlatan ozgursedam, 17 Kasım 2010, 18:23:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozgursedam

Merhaba arkadaşlar arabama torpido kaplama yaptırmak istiyorum.İki seçenek arasında kararsız kaldım.(VOLKSWAGEN BORA ALİMİNYUM TORPİDO KAPLAMA 14 PARÇA) diğeri de  (VOLKSWAGEN BORA KARBON TORPİDO KAPLAMA 14 PARÇA).Sizce bu ikisinden hangisi boraya daha çok yakışır.Yorumlarınızı bekliyorum.Ürün adresi: (
   Volkswagen Kaplamalar, Torpido Kaplama Setleri , Automix, Meriç
)

erdalerdogan

slm bende düşünüyorum siz internettenmi alacaksınız birdekarbon kaplama hangi renk oluyor diğer aliminyum güzel duruyor

ozgursedam

internetten almak istiyordum ama M1 marka kaliteli bir kaplama buldum ve onu kaplattırdım.fotoğraflarını çektikten sonra paylaşırım.;İnternettekilerden daha güzel oldu.

erdalerdogan

s.a arabanı kaplattırdıktan sonra resmini cekip eklesen çok güzel olur bende düşünüyorumda acaba nasıl olur resmi merakla bekliyorum saygılar.

ozgursedam

merhaba resimleri ekleyemiyorum yardımcı olur musunuz.

erdalerdogan

kardeş bende resim nasıl eklenir bilmiyorum inş. resimleri eklersindebizde bakarız

OffLineR

Yalvaracam neredeyse yapmayın diye.

Çok çakma duruyor bence bu kaplamalar.

Elimde olsa hepinize orjinal alır takarım.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ThE_Unforgiven

hazır satılanlar iyi durmuyor ama kaplattırırsanız özel olarak biraz daha iyi oluyor.Mesela benim kapı kolları çok hırpalanmış bende düşünümüyor değiilim karbon tarzi bişey sadece kapı kollarına ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

OffLineR

Karbon elle güzel işlenirse şık durabiliyor ama onu da her yere yapmamak lazım.
Belli bir hattı takip edip sade tutmak lazım.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

beyazbora

Alıntı yapılan: erdalerdogan - 22 Kasım 2010, 20:32:03
s.a arabanı kaplattırdıktan sonra resmini cekip eklesen çok güzel olur bende düşünüyorumda acaba nasıl olur resmi merakla bekliyorum saygılar.
:tamamdir
BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR...

pasa16

ben direk konsolu söktüm bugün boyıcam yarın işallah

astea

bencede yakışmıyor. orjinal hali daha güzel

asermayer

Bora öyle asil bi araba ki basit modifiyeyi hayatta kabul etmiyor sağlam modifiye lazım o zamanda tadından yenmiyor :)

pasa16

BOYADIKTAN SONRA KOYARIM RESİMLERİ ÇOK KIYAK OLUCAK YAPMACIK DURMUYO