Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Ben de Paylaşıyım Bari, Fabia Sedan TDI - Sayfa 2

Ben de Paylaşıyım Bari, Fabia Sedan TDI

Başlatan mustklc, 10 Kasım 2010, 22:30:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yesilkrt

Alıntı yapılan: mustklc - 11 Kasım 2010, 10:52:04
teşekkür ederim arkadaşlar. polo çok çektirdi.
el freninin elimde kaldığı, hoparlörün patladığı, kapının açılmadığı, aractan duman yükseldiği günler  hala dün gibi.

yesilkrt senin yokuşu bilmem ama bizim yokuş da iyi eşşek anırtır  ;D
kamanlıydın sen dimi?
MK-IV- Comfortline

mustklc

Araba binmek içindir..

yesilkrt

Alıntı yapılan: mustklc - 11 Kasım 2010, 19:24:43
evet  :)
bu arada senn kamalı olduğunu nerden bildiğimi hatırlayamadım şu an. sabah neye göre dedim inan hatırlamıyorum. kamanı gezdim güzel yer gerçekten. cevizi de on numara. yolum düşerse seni bulurum alırım cevizlerini :D
MK-IV- Comfortline

mustklc

Alıntı yapılan: yesilkrt - 11 Kasım 2010, 22:26:38
bu arada senn kamalı olduğunu nerden bildiğimi hatırlayamadım şu an. sabah neye göre dedim inan hatırlamıyorum. kamanı gezdim güzel yer gerçekten. cevizi de on numara. yolum düşerse seni bulurum alırım cevizlerini :D

eyvallah kardeşim, her zaman bekleriz. ceviz bahçemiz yok ama buluruz sana. ben yüksekokuldayım. hirfanlı yolunun kenarındaki bina. kime sorsan gösterir beni.  ;D
Araba binmek içindir..

ÜRENCİK

iyi günlerde kullanın Kaman'a bu yaz geldim eşim Kaman'lı amam gece gelip sabah yola çıktık pek bir yerini göremedim.Bizim kayınpederin cevizleri var bir ziyaret yaparsak ısmarlarım size taze ceviz.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

yesilkrt

çok tşk ederim arkadaşlar. ceviz işin bahanesi.. orda benim tanıdıklarım var epeyce.
MK-IV- Comfortline

mustklc

bu forumda Kamanlı ya da Kamanla bağlantılı 4 kişi olduk. hadi bakalım
Araba binmek içindir..

ÜRENCİK

VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.