Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
alpers3 dükkan ne arıyosan - Sayfa 19

alpers3 dükkan ne arıyosan

Başlatan suskun, 04 Kasım 2010, 20:35:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeTHea35

alper abi golf 3 camurluk plastikleri varmı elinde?

alpers3

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 02 Nisan 2011, 18:34:25
alper abi golf 3 camurluk plastikleri varmı elinde?
warda arac ne?sportlıne mı normal tıp mı?

alpers3

hoparlor kapagı mı yoksa komple cep mı egemen?we sag sol mu:)

MeTHea35

Alıntı yapılan: alpers3 - 03 Nisan 2011, 01:03:06
warda arac ne?sportlıne mı normal tıp mı?
ABi işte bizim mk3 tek kapı normal tip oluyo dimi :-\

alpers3

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 03 Nisan 2011, 01:05:23
ABi işte bizim mk3 tek kapı normal tip oluyo dimi :-\
kapı bandının resımıne bakayım senın konuya gıreyımde ona gore cvp wereyım mete bulamazsam senden beklıorum resım :D

alpers3

gordum bandların resmını mete 2 takım cıkma var elımde bıde ıstersen yenısı var pazartesı gunu cıkmalar hakkında detay werırım yenı ıstersende oda mevvcut elımde :tamamdir

MeTHea35

Alıntı yapılan: alpers3 - 03 Nisan 2011, 01:18:02
gordum bandların resmını mete 2 takım cıkma var elımde bıde ıstersen yenısı var pazartesı gunu cıkmalar hakkında detay werırım yenı ıstersende oda mevvcut elımde :tamamdir
tamam abi maliyeti ne olur bana bu malzemelerin yenisininde çıkmalarında?

alpers3

yenısının fıyatını hatırlamıorum mete pazartesı bakarım cıkmalarında durumuna bakayım pzrtesıde yanlıs hareket etmeyım ıstıyorum cıkmalarda zedelenme olabılıyo hazardan dolayı bı bakıp sana doneyım en ıyısı uyar mı?

erdem325

Alıntı yapılan: alpers3 - 03 Nisan 2011, 01:04:34
hoparlor kapagı mı yoksa komple cep mı egemen?we sag sol mu:)

bu parcadan bende ariyorum..
mumkunse o hoparlor yuvalarinin kac cm oldugunu ogrenebilirmiyim?
birde yalnizca kapak olarak fiyati ve komple ceple birlikte fiyatini ogrenebilirmiyim?

MeTHea35

Alıntı yapılan: alpers3 - 03 Nisan 2011, 02:09:48
yenısının fıyatını hatırlamıorum mete pazartesı bakarım cıkmalarında durumuna bakayım pzrtesıde yanlıs hareket etmeyım ıstıyorum cıkmalarda zedelenme olabılıyo hazardan dolayı bı bakıp sana doneyım en ıyısı uyar mı?
uyar abi uyar  ;)

betazom

alper bende cepler var ama bu şekil hoparlör yeri yok. aynından varsa bi sağ bi sol uyar bana. :tamamdir :sevgi:

alpers3

Alıntı yapılan: betazom - 03 Nisan 2011, 19:31:08
alper bende cepler var ama bu şekil hoparlör yeri yok. aynından varsa bi sağ bi sol uyar bana. :tamamdir :sevgi:
en son wardıda sankı sawas gt ye werdım ama yınede bakayım yarın haber werırım okey :D

MeTHea35

ab, baktn mı benım parcalara