10 000

Baþlatan distorsion, 31 Ekim 2010, 18:17:44

« önceki - sonraki »

distorsion

Merhaba,
Aracımı 10 000 bakımına götüreceğim yakın bir zamanda.

Yapılan işlemler ve dikkat etmem gerekenler konusunda, tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler
VW

mustklc

10 bin bakımında yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi değişir. fren balataları kontrol edilir. aracın dizelmiş, mazot filtresi ve kızdırma bujileri kontrol edilir gerekirse değiştirilir. yetkili servise götürürsen onlar yapılacakları bilir. aşağı yukarı 200-250 tl hesap çıkar. dışardan yaptırırsan 5-30 gibi bir ince yağ almanı tavsiye ederim, zira kışın yağ katılaşabiliyor.
Araba binmek içindir..

distorsion

Antifreeze seviyesinde de azalma var gibi. Anladığım kadarı ile normal antifreeze koyamıyoruz.
Bu araçta hararet göstergesi de bulunmuyor   :t

Cevap için teşekkürler
VW

ALPER.

ilk bakım hediye değil mi?

distorsion

Güzel soru  :) Bayiye yarın sorarım.
VW

santos

arkadaşlar bugun bende bir polo 1.6 tdi aldım. ilk bakımı ne zaman diye sordugumda satış görevlisi bu arabalarda 10 bin degil artık 15 bin oldugunu söylediler.

bende cok iyiymiÅŸ dedim  :D

VWci

Hayırlı olsun... Şu araçların keşke 105'liklerini getirseler...

gto

10 000 e son 1500 üm kaldı :D serviste ik iÅŸ gıcırdayan koltuk yaylarını garantiden deÄŸiÅŸtireceÄŸim  :bekleriz:

DAS AUTO.

gto benimde polo 2200 km de  oldu ... ;) aynen dediÄŸin gibi sürücü koltuÄŸu gıcırdama gibi ses var bütün yeni pololarmı böle cözemedim :)

cemdermen

Bakım içeriÄŸi : http://binekarac.vw.com.tr/vw/pdf/bakim_araliklari.pdf   

POLO, GOLF, JETTA 1,6 TDI       Her 15.000 km’de           
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

ALPER.

vay anasını, seata kalsa 7500de bir gel diyor  :t

forgotten2006

Arkadaşlar ben mi yanlış okuyorum yoksa internet sitesinde 1.6TDI için bakım aralığı hala 10.000km mi? Herkes 15.000km demiş ama hala sitede 10.000km gözüküyor.
1.6 Polo TDI Comfortline 2010

Londonn

banada 15.000 dediler ama 3000,de gitcem benzin ayarı yapılcakmıs..yani 3000 olunca gel bi ayar cekelim falan dediler.

forgotten2006

Dün servise sordum 15.000km imiÅŸ servis bakım aralıkları polo TDI için  :)
1.6 Polo TDI Comfortline 2010