Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
new........... - Sayfa 2

new...........

Başlatan 10-UR, 22 Mart 2010, 20:52:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10-UR

Alıntı yapılan: dgncn_1907 - 04 Nisan 2010, 00:54:26
Plaka mühürsüz sanırım sorun yaratıyor mu ?
şimdilik bir sorunla karsılasmadıım.inş. karsılasmamda:D
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

Mk1GTI

Uyum harika çok güzel bir mk3  :tamamdir :tamamdir :tamamdir
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

10-UR

TwinCept

Maaşallah Nazar değmesin güle güle kullanın.Bi arkadaş farlarınız için yorum yapmışta  aracın gri rengin oluşundan olsa gerek her zaman derim gri ile siyah süper bütünleşiyor

10-UR

aslında jantlarımdan sıkıldım:D bbs bulamıyorum 1 aydır sormadıgım yer kalmadı.... guzel seyler var aklımda ılk once jantları degıstırmem lazım yoksa gaza gelemem:D

Ergin34

hocam araban çok güzel kazasız belasız inş.... tek sorum olucak sana yay olarak ne kullanıosun veya ne tavsiye edersin??
84 Jetta LX
97 Golf Sportline

10-UR

Alıntı yapılan: Ergin34 - 02 Haziran 2010, 00:50:35
hocam araban çok güzel kazasız belasız inş.... tek sorum olucak sana yay olarak ne kullanıosun veya ne tavsiye edersin??
kardes vogland ı tavsıye ederım ama bnmde aklımda coilover var aslında paraya kıyıp almak gerekıyo.yay ılerde amortisöre zarar verıyor.

ThE_Unforgiven

Maşallah :) Ama panjurun tam oturmamış sol köşden açık var :( Ben böle şeylere uyuz olurum hemen gözüme çarpar :(
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

10-UR

yenı panjur alıcam tırnagı kırık bı kac tanesının...karbon yapabılırım yenı aldıgım panjurun hatada sıfıra ıner:D