tavan su bastı ve boya iyice gitti.güncell resimler :(

Başlatan onurc, 29 Ekim 2010, 23:41:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

aşırı derece yagan yagmur sebebıyle tavan baya bı su almıs ıcerıye. sag on üst taraf su ıcınde .  ve aracın vernıklerı çatur çutur atıyor. dokundugum yer elımde kaldı .kaput ve bagajda olmak üzere atmalar var. baya bı genısledı yagmur yagınca. bugun bı dokundum cart dedı elımde kaldı hepsı .
resımler.

|
|
|
buda akan suların göstergesi.

|
|
çıta altındakı çürük

. bu da eşi benzerı olmayan far altındakı cıtanın rengı . nası bı boyaysa boyacılar bıle cozemedı

ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

Onur geçmiş olsun :( Çok fena bir durum aracı kapalı otoparka çekin hemen ve kurutmaya alın..
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

kapalı otoparka gırmıyokı araba . nalet olasıca tup var arabada. aksam aksam dellendım gene . seytan dıyo kaldır krıkoya darma duman et lpg yı . nası olsa sokmesını ogrendım.

ThE_Unforgiven

Ozaman bi branda bulun daha fazla su almasın...

onurc

bu saatten sonra bı fayda etmez heralde bulsakta abı :) yıcegı kadar yemıs suyu . sans olsa bende zaten . onu gectım hadı vernıkler çatur çutur atmıs

ThE_Unforgiven

Ne diyim abicim senin pedere selam söyle benden..

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ALPER.

sanruf tahliyeleri tıkanmış sanırım onur, tam tahliyelerin olduğu yerden almış

suskun

H.G WORKS

onurc

Herkese teşekkur edıyorum . babam kontrol ettım demıstı ama bılmıyorum kontrol edelı oldu bı 2-3 ay . hep agacın altına cekıoruz . butun ne pıslık varsa gırıyor tabı . ılgılenemıyorumda. babam calısıyor. bende calısıyorum . pazar gunu bı bakmayı denıcem . olmassa cekıcem branda tarzı bısey.yatcak paso araba. kendımı hurda bı arabaya bıner gıbı hıssedıyorum bazen . tavandan bazen su damlıyor kafama.  yanı bu olaylar ufak tefek olaylar ama. actıgı sorun buyuk . babamla konustum bugun geldıgımde boyatırız komple dedı . sarı polo danda ümidi kestık zaten . saglam degıl sanırım bı numarası var arabanın. buyuk ıhtımal bu araba komple boyaya gırecek ıste. bakalım . once su tavandakı delıge bı cozum bulalım :( tavanı bu arabanın yumusacık zaten pamuk gıbı . dırek burustu dogal olarak. kırış kırış oldu. :(

ThE_Unforgiven

Abici zaten benim tavana hasta olmuştun sebep oldu işte siyah tavan yaparsın sende.Sıkma canını ölüm harici herşeye çare var ;)

onurc

inşallah abı kısmetse o sekılde yaparız ;) yalnız onu yapmak ıcın keşke su basmasaydı tavanı yapmayı dusunuyodum ben zatne ((:

ThE_Unforgiven

Ya yaptıktan sonra olsaydı :( Allah korusun...

onurc

o da dogru ((: . neyse yapılcaklar kervanına bu da eklenmıs oldu . bu kadar cıddı sorun olcagı aklıma gelmemıstı. onumuzdekı bır kac gun yagmur yok . fırsat bu fırsat. yaptırmamız lazım. bakalım  :-\