Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Satılık 97 polo 16v

Satılık 97 polo 16v

Başlatan onurc, 31 Ekim 2010, 23:48:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

185bın km..kırmızı . 3 kapı . sunroof . lpg lı . muaynesı 1 ay once yapıldı . kaportasında bır kac yerınde vernık atması ve ufak curumeler vardır. ıcı son derece temızdır. aracın gıdısınde hıcbır sıkıntı yok . arabaya 2 lıraya yakın yuruyenıne harcanmıstır. tamamen orjınal degısensız bı aractır. durust bırıyımdır . kımseyı kandırmak gıbı bır nıyetım yok. aracıın vernık atmaları oldugu ıcın ısteyen komple boyatır .ısteyen tavan bgaj kaput (vernık atmaları olan yerler ) lpgde 15-18 krs yakıyor sakin kullanımda. benı forumda az cok tanıyorsunuz. bu ıse ne kadar heves ettıgımıde bılenler var. ama  ben artık baslamadan bıtırmek ıstedım. aıle ıcı anlasmazlıklardan dolayı. fıyat 11.500 . pazarlık sunnettır. fazla demeyın satılık aracları bır dolasıp bakın . kazalı arabaya 11 lıra ısteyen bıle var. tesekkurler sımdıden.
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

Yapma olm ne yapıyon sen yaaa .Satma bu aracı sonra bulamazsın böylesini....
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

bulunmazsa bulunmasın abı napalım . :) senın araban var senınkıyle ugrasırım bende :)

ThE_Unforgiven

Hahahah eyvallah onur dediğim hayırlısı olsun.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc