GOLF MK1 GTI SPOR AMORTİSÖR...

Başlatan escocem, 21 Ekim 2010, 00:55:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

spor amortisör arıyorum arkadaşlar özellikle önler için..sıfır veya problemsiz ve fiyatı sıfır fiyatından yüksek olmayan 2. el olabilir :)

Han

Bahattin abide monroe gazlı amortisör vardı alan arkadaşlar çok memnun bendede aynı modelden var 60 lık yayda 3-4 ay oldu hala tıstıs :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

escocem

istediğim akselerasyonu vermiyor bana ve 40 yanak lastikle tok bi darbe emişi yok bence..fazla yumuşaklar,orjinal bogelerim vardı şuankilerden önce ahh bi bulabilsem yazma değilde soğuk baskı harbiden orjinal boge hemen alıcam..3 yıl kullandım her türlü çok memnundum..önden yola yapışan arkadan nazlanan bi yol tutuş yakalamaya çalışıyorum..monroeler hiç bir zaman arkadan daha iyi tutmuyor önlerde..bogenin basınç değerlerini bulsam %10 daha sertini yaptırtıp fısır fısır binicemde bulamıyorum..

Han

coil düşünmüyormusun? :melek:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

mecamir

kuzen koni'leri çakıver ;) 4'ünü uygun fiyata alırız oktaykan'dan

escocem

yavru bi sorsana önler için fiyat sana zahmet..700 tl gibi bi fiyat vermişlerdi takıma 7-8 ay önce..

escocem

Alıntı yapılan: ercijuana - 21 Ekim 2010, 08:23:56
coil düşünmüyormusun? :melek:

arabanın daha düşecek yeri yok bu jantlar ile 1-1.5 cm düşse sürtme başlar..bu şekilde bile milleti inandıramıyorum yolda yolakta başına gelenlere anlatmaktan dilimde tüğ bitti.. :)

GolfMk1Cabrio

Sen zaten biliyosundurda uyarayım gerçekten çok sertttt bildiğin tahta gibi  bide sendede benim gibi kule gergisi var en ufacık bi seti bile full ses içeri veriyo ama virajlarda ve düz yolda tadına doyum olmuyor bizim burda Altınşehir virajları var meşhurdur benim Mk1'in orda namı çok o yola girmeden önce lastiklerdeki bütün çakıl taşlarını tek tek çıkartıp öyle başlıyodum viraj yarışına ama coilde tadı başka Cem abim  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

escocem

escocem