barut MK3

Başlatan barut, 15 Ekim 2010, 09:43:40

« önceki - sonraki »

cavanozz

hayırlı olsun tayfun tekerin düz bassın  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

htmetin

kazasız belasız git gel abi. Bayramda istanbuldamısın?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

Alıntı yapılan: cavanozz - 23 Ekim 2011, 00:54:39
hayırlı olsun tayfun tekerin düz bassın  :)

sağolasın Can senin lastikler gibi seksi değil ama idare edecez :D

SpeedyTR

Tayfun Abi hayırlı olsun yeni lastikler..  ;) :tamamdir bu arada hayırmı? Tekirdağ? Nisan-Mayıs?  :( vade uzun.. Araba İzmir'de kalacak sanırım..?

htmetin

Abi sen Turanzaları merak ediyordunya..  arabayı sen bana bırak, senin arabada deneyeyim lastikleri. beğenirsen jantları ile veririm senin jantları da ben alırım falan filan feşmekan:) ;D
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

Alıntı yapılan: SpeedyTR - 24 Ekim 2011, 21:09:29
Tayfun Abi hayırlı olsun yeni lastikler..  ;) :tamamdir bu arada hayırmı? Tekirdağ? Nisan-Mayıs?  :( vade uzun.. Araba İzmir'de kalacak sanırım..?

Sağolasın İzzet. İzmirin yolları berbat olduğundan 185-60 seçtim iyide yapmışım 2 gün kullandım araba resmen kendine geldi :D Tekirdağ Çerkezköydeyim artık nisan mayıs diyordum ama burdaki iş daha fazla sürcek gibi görünüyor. Arabayada hatun el koydu hemde acemi şoför  :t

barut

Alıntı yapılan: htmetin - 24 Ekim 2011, 21:29:35
Abi sen Turanzaları merak ediyordunya..  arabayı sen bana bırak, senin arabada deneyeyim lastikleri. beğenirsen jantları ile veririm senin jantları da ben alırım falan filan feşmekan:) ;D

jantlarımı kaptırmam sana  ;D ;D ;D

barut

İş nedeniyle epey bir uzun süre arabamdan ayrı kalacağım. İşin kötüsü arabaya hatun el koydu :D Acemi olduğu için arabadan çok kendisine bişey olacağından korkuyorum ama yanlız kullanmasına peder izin vermiyor :)

Bu durumlardan sonra eşimide, arabayıda riske atmak uygun olmaz dedim ve Yapı Kredi sigortadan ( sadece onlar yapıyorlar bilginize ) kasko yaptırdım. 1570 lira aldılar ama artık içim ve cebim rahat  >:D

Onamdar

iyimiş bana 2400 gibi bi rakam çakmişlerdi ak sigorta sanırım :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

ALPER.

uygun yapmışlar abi, hasarsızlığın var mıydı hiç?

htmetin

cavanozz

geçen sene benden 1.300 tl istemişlerdi..  ::)
yeni yine yeniden..!! 8)