barut MK3

Başlatan barut, 15 Ekim 2010, 09:43:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Alıntı yapılan: barut - 24 Ağustos 2011, 12:06:13
98bine gelince ara sokaklara daldım zevki yaşamak için :D

tehlikeli işler yaptım diyorsun  :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

MeTHea35

vaaay hayırlsıı olsun

barut

epeydir sinirlerimi bozan tavan döşemesini yenilettim çiçek gibi oldu :D tavan söküldü 18 saat geçtikten sonra eleman çağırdı gittim montajı yaptık. 120 liraya komple işlem bitti  :sevgi:

Onamdar

nerde yaptırdın abi benimkide indi
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

cavanozz

Alıntı yapılan: barut - 29 Ağustos 2011, 11:51:01

epeydir sinirlerimi bozan tavan döşemesini yenilettim çiçek gibi oldu :D tavan söküldü 18 saat geçtikten sonra eleman çağırdı gittim montajı yaptık. 120 liraya komple işlem bitti  :sevgi:

hayırlı olsun tayfun.. neden kendin yapmadın ben resimli anlatımını yapmıştım çok zor değildi, 30 tl ye mal ederdin..  ;)
yeni yine yeniden..!! 8)

barut

Alıntı yapılan: Onamdar - 29 Ağustos 2011, 15:30:30
nerde yaptırdın abi benimkide indi

karabağlarda yaptırdım Okan bi ara gideriz  :saygılar

barut

Alıntı yapılan: cavanozz - 29 Ağustos 2011, 19:51:19
hayırlı olsun tayfun.. neden kendin yapmadın ben resimli anlatımını yapmıştım çok zor değildi, 30 tl ye mal ederdin..  ;)

valla bilader epey baktım senin o konuya ama bu tip işlerde biraz dangoz olduğum için o plastik aksamların kesin bir tarafı kırılırdı yada montajda bişeyler ters giderdi :D

suskun

mis gibi olmuş güle güle kullan  :tamamdir
H.G WORKS

SpeedyTR

Hayırlı olsun Tayfun Abi :) İkimizde aynı zamanda tavan yaptırmışız ya  ;D Benimkinde de hafif bi sarkma vardı ama ilgilenmemiştim, artık orta dikiz aynasından görünür hale gelince mecburen yaptırdım. Ama ben tavan yokken ki halini çekmedim  :( yenisini eklerim artık :D Maşallah diyorum :tamamdir

barut

Sağolasın İzzet

seninle aynı zamanda arabayı almıştık aynı zamanda da tavan yaptırdık demekki ikimizde de bir anormallik yok :D Tavanı sökünce yalıtımda yaptırırım diyordum ama altdaki o orjinal ve kaliteli keçeyi görünce ne gereği var dedim kendi kendime  ^-^

SpeedyTR

Yeni tavanla Alaçatııı  :D :D :sevgi:  yalıtım olayını bende düşündüm abi aynen ama adamlar bizden önce düşünmüşler :D  :tamamdir