barut MK3

Başlatan barut, 15 Ekim 2010, 09:43:40

« önceki - sonraki »

barut

yaş oldu 34 zaten bırakta tırmalıyalım :)

htmetin

Alıntı yapılan: baki çelik - 18 Ekim 2010, 19:13:25
dostum bakmadım vallahi benim arabayı hanıma aldığımdan bilmiyorum o da zaten sadece hafta sonları biniyor yani biniyor dediysem markete gidip geliyor  ;D  ayrıca son sürati O rüyasında görse uçuk çıkarır  ;D ;D ;D  marketten eve zaten istesede basamaz o yüzden senin iş hafta sonuna kalıyor ben kullanır not düşerim senin için  ok?

Anladım:) valla son hızı benim için yapacaksan kalsın aradan biraz süre geçsin bu konu unutulsun ondan sonra bakarsın yazarsın bir ara:) Allah kaza bela vermesin kardeşim.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: barut - 19 Ekim 2010, 08:47:25
yaş oldu 34 zaten bırakta tırmalıyalım :)

Allah uzun ömür versin abi 34 yaş nedir ki ya daha gençsin :)

Alıntı yapılan: htmetin - 19 Ekim 2010, 09:40:03
Anladım:) valla son hızı benim için yapacaksan kalsın aradan biraz süre geçsin bu konu unutulsun ondan sonra bakarsın yazarsın bir ara:) Allah kaza bela vermesin kardeşim.

Son hız kadran neyse odur :P
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

baki çelik

havan batsın  Sülooooooooo  >:(  çift salyangoz taktırıcan bana sen bu gidişle  >:D

htmetin

Alıntı yapılan: baki çelik - 19 Ekim 2010, 13:08:36
havan batsın  Sülooooooooo  >:(  çift salyangoz taktırıcan bana sen bu gidişle  >:D

Blok kaldırırmı:)
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ThE_Unforgiven

BAki abi estağfurullah ... büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden, yaşıtlarımında yanaklarından öperim :) Şu son hızı bende merak ediyorum video beklerizzzz...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

baki çelik

blok dediğin nedir ki çift salyongozu yaptıran bloğu da yeniler pistonları da  :halazn:

htmetin

Alıntı yapılan: baki çelik - 19 Ekim 2010, 19:55:05
blok dediğin nedir ki çift salyongozu yaptıran bloğu da yeniler pistonları da  :halazn:

Ne kaldı ki geriye zaten? Bul bir passat 1.8 t motoru koy gitsin..

baki çelik

hanım biraz öğrensin aha da yazıyom ben seneye 25 civarı bir araba alırım şimdiden söyleyin bakiiim siz olsanız ne alırsınız hade bakem verdim parayı ne alırdınız?

htmetin

baki çelik

gırgırgırgırrrrrrrrr dizel almam kardeş   ::)

htmetin

Alıntı yapılan: baki çelik - 20 Ekim 2010, 16:28:36
gırgırgırgırrrrrrrrr dizel almam kardeş   ::)

o eskidendi artık hepsi bitti.

baki çelik

son model Ford al hem de hangi modelini alırsan al hepsi böyle  ;) common rail yani sıralı olan dizeller en sağlıklı olanları ama gürültü problemleri var diğerleride dandik ama gürültüsüz çalışıyor diye biliyorum dolayısıyla bu problem hala var  :-\

barut

bir terslik olmazsa aracımı bayram sonrası teslim etmek üzere rakamda anlaştık arkadaşlar. Sıra geldi mk3 bulmaya :) sahibinden.com dan 4-5 tane beğendiğim araç var 2 tanesine bayramda bakacam 97-98 sportline düşünüyorum. Rakamları 12-14 arasında değişiyor. İzmir veya çevresinde bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz araç varmıdır ?