Golf 3 1.9 TD VS Mercedes 190 2.0 Diesel

Başlatan SeyitE, 06 Ekim 2010, 21:12:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SeyitE

Bu gün babamın yanına uğradım bir teklifde bulundu enişten arabasını satı araba arıyor seninkini ona verelim sana Mercedes alalım die şimdi zaten bende Mercedes aşkı büyük orası ayrı konu ama Golf'e de çok emek verdim.Aklım çok karıştı siz olsaydınız ne yapardınız ?

ALPER.

al_pacino

mercedes hantal olur diye tahmin ediyorum turbo yok malum ve ağır. ayrıca yakıtı da seninkinden fazla olucaktır. Masrafları ne alemdedir bilemem ama az olacağını sanmam. Bende düşünmüştüm çok ama eski araçlar oldugu için temizi az. olanı da cok para ediyor. Aracından yana sıkıntın yoksa riske girme derim. Cok temiz bir arac bulduysan uygun fiyatlı o ayrı konu tabi.

Not:Yıldız tabi ki başkadır; ama mk3 daha başkadır onun aşkı anlatılamaz  ;)

serhaty

Ouzoo

190D 2 arkadaşımda var 85 ve 86 model. 85 model olan 5 ileri 86 olan 4 ileri. O kadar konforlu arabalar ki.Performans olarak pek bişey bekleme ama konfor olarak yeni sedanlardan hiç farkı yok.Yürüyen aksamıda taş gibi. En bayıldığım özelliiği ise muhteşem manevra kabiliyetleri. Poloyla 2 hamlede döndüğüm yerden tek seferde dönüyor. Ayrıca 50 lira mazotla 250-300 km civarı yol yapıyor.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

SeyitE

Cumartesiye kadar bulabilirsem bi 190 2.0 diesel yada w124 kasa 200d ondan alcaz

nizam

Alıntı yapılan: Ouzoo - 07 Ekim 2010, 02:06:21
190D 2 arkadaşımda var 85 ve 86 model. 85 model olan 5 ileri 86 olan 4 ileri. O kadar konforlu arabalar ki.Performans olarak pek bişey bekleme ama konfor olarak yeni sedanlardan hiç farkı yok.Yürüyen aksamıda taş gibi. En bayıldığım özelliiği ise muhteşem manevra kabiliyetleri. Poloyla 2 hamlede döndüğüm yerden tek seferde dönüyor. Ayrıca 50 lira mazotla 250-300 km civarı yol yapıyor.

nasıl oluyor len o :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

nizam

2.0 motor araba 50 tl ye 250-300 km nasıl gidiyor ben 250 km veya 230 km zor buluyorum :D

Yunus EMRE

SeyitE

yakıt kısmı hiç bilmiyorum ancak az yakıyor dedikleri doğru 2.0 ların

nizam

Yunus EMRE

nizam

Yunus EMRE