Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf ve Polo için yeni çıkartma resimler Designed S.Kaan TuReL Sizler için... - Sayfa 2

Golf ve Polo için yeni çıkartma resimler Designed S.Kaan TuReL Sizler için...

Başlatan byturel, 17 Kasım 2011, 15:05:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

byturel

"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

ReDDeviL

Güzel olmuş   :tamamdir
ADK

rsb

evet güzel arkadaşlarım :) VW nin Polo sunuda unutmayalım :) sırf golfle sınırlı kalmayalım ...

byturel

Alıntı yapılan: rsb - 17 Kasım 2011, 23:14:18
evet güzel arkadaşlarım :) VW nin Polo sunuda unutmayalım :) sırf golfle sınırlı kalmayalım ...

Senin için özel olarak Tüm POLO sahibi arkadaşlara da özel yapıcam...
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

byturel

İstek üzerine ALTAN Bey'e...

[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/5122/saydam1.png[/img]

Uploaded with ImageShack.us

Bu niye beyaz diye sorma cama yapışınca çok şık durur benim arabada resmi çeker boş bir zamanda yayınlarım...

byturel

byturel

byturel

byturel

Kardeşim ben yatıyorum yarın devam ederiz. hadi hayırlı geceler.

byturel