Golf IV için Yani Lastik

Başlatan Eldorado, 04 Temmuz 2007, 08:51:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mbakici

daha önce bende de michelin vardı. Bir gün araba acayip titremeye başladı. İndim her tarafını kontrol ettim. Sorun salıncaklarda filan sanıp doğru sanayiye gittim. Abi senin lastik kırılmış dediler, güldüm, kafa yapıyorlar sandım. Lastiği söküp baktık, resmen s harfi gibi olmuş. Micheli lastikleri yumuşak olduğu için lakalara sert girildiği zaman içindeki çelik teller kırılırmış. Michelin lastikleri yumuşak ve güzel ancak yurdumuzun yolları malum michelin lastiklere uygun değil. Bende daha sonra Bridgestone Potenza aldım, çok memnunum. Hepinize öneririm.

erc_ev

merhaba daha önceki arabamda bende michelin kullandım.çok rahat ve yumuşak bir lastik ama stabilize de ve çukura düşme sonucu iç yanaklardan bombe yaptı.şu anda golf te 205-50-17 kumho kullanıyorum.yol tutuş bence çok çok iyi.ama yenilemek istiyorum.205*50*17 kumho f.yatlarını bilen varsa sevinirim....

morghome

emniyetli değil ama hala orjinal lastikleri kullanıyorum. ne tavsiye edersiniz. arabamda pirelli p6000 var. michelin?  bridg.?  goodyear?
GOLF4 = EFSANE

erdm805

geçen sene 2 tane miclen fransız malı almıştım çk memnundum ama bu 2 tane italyan malı miclen aldım ama geçen sene aldıgıma göre daha kötü gibi kolay patinaja geçiyor ve abs daha kolay devreye giriyor gibi tam emin değilim ama üretim yeriden kaynaklanan bişey olabilirmi acaba. yada ben daha agresif kullanır oldum::)))