golfte kolçak

Başlatan mjserhat, 24 Eylül 2010, 15:12:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mjserhat

slm abilerim ablalarım :) güsel kardeşlerim...mk 2 golfe bi kolçak koydurmak istiyorum ama hepsiburada böle ucuz şeyler var 20-25 liraya falan  :o nasıldır onlar, yoksa kastamonuda bi sanayiiye gitsemde ordamı taktırsam nasıl olur sizce..bide bu arka koltuğa bakan kısınlardaki barkdaklıklar yokuş çıkarken açılıyor diye okudum ne kadar doğru ? hepnizi seviyorum  :sevgi:  :sevgi: 
Asfalt Ağladı beeee:)

mjserhat

kolçak dediğiim bu ön koltukların arasına koyulan ön kol dayama olayı :) anlatamadıysam kusura bakmayın

nizam

sanayide daha kolay bulur ve dösemecide aracın dösemesine göre malzeme kaplatırsın
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

cemdermen

internetten satın alma... arabanın içinde plastik malzeme gıcırtıdan duramazsın...kaliteli ürün alman lazım +200TL...

en temizi sanayideki döşemeciler...
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

5ani5 mk2

ebay.com da mk2 için üretilmiş. yerine tam oturan kol dayama görmüştüm. 50 $ civarı idi.
Exclusive Garage

ÜRENCİK

Ben o ucuz dediklerinden aldım.şekil on numara ama zaman geçtikçe o gıcırtılar beynimi yemeye başladı istersen link vereyim bak.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

ÜRENCİK

VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

mjserhat

tşk ederim serkan bey ama sanayide yaptırmayı düşünüyorum...gıcırdıyormus madem gerek yok paramızla kendimize zulm etmeye...