ACİL ACİL ACİL OPEL USTASI

Başlatan nizam, 15 Eylül 2010, 10:50:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

brkdmr38

seni üzmeyecek bir sorun olur inşallah abi.
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

nizam

inş.

usta ile konustum az önce elektronik arıza varmıs onu halledeyim sonra mekanik var mı onu kontrol edicem dedi aksam gidicem bakalım yanına

Yunus EMRE

nizam

aksam gittim ustanın yanına moral alt üst mazot pompa beyni arızalı oda bosch car serviste 750 tl belki pompa revizyon isteyede bilir oda para toplam 1600 tl civarı bir para tutacak galiba

Yunus EMRE

brkdmr38

yapma be daha binemeden sefa süremeden cefa çekmeye başladın abi .. :(
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Mk1GTI

Nizam hiçbir değişiklik yaptırmadan bide turbocuya gitsen diyorum bide orda durumu görün ondan sonra pompaya gidersin. Çünki pompa cart diye birden bu sorunu çıkarmaz yavaş yavaş ortaya çıkar ama turboda işler başka valf sorunu veya çatlama durumunda arıza bir anda kendini gösterir.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

nizam

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 16 Eylül 2010, 21:36:23
Nizam hiçbir değişiklik yaptırmadan bide turbocuya gitsen diyorum bide orda durumu görün ondan sonra pompaya gidersin. Çünki pompa cart diye birden bu sorunu çıkarmaz yavaş yavaş ortaya çıkar ama turboda işler başka valf sorunu veya çatlama durumunda arıza bir anda kendini gösterir.

abi dün usta kontrol seması üzerinden hepsinin kontrolü yaptı turbonun valfin fren gaz pedalının bütün sensörleri bu pompa beyni üzerinden geçiyor, o yüzden bu rakamlar çıkıyor serviste pompa ve beyin 2000 2500 tl civarında, biz beyni boschtan alıcaz 750 tl garantili ve pompa ile adaptasyonu olacak, benim senin aklına gelenler geldi ama hic birinde sorun yok her yol pompa beynine çıkıyor

Yunus EMRE

Mk1GTI

Ozaman bu pompa beyni tekrardan ayarlanmıyormu illa değişmesimi gerekiyor onu araştırdınmı. Belki yazılım hatası olmuş olabilir. Elktronik arabamı ıyyyyyyyyyy nefret ederim :) :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

nizam

bugun pompayı gördüm olay su bunların beyin gitti mi gidiyor o yüzden yeni alıcaz :( yarın sanayilerdeyim offff

süleyman abi sağol düşman basına diyim başka bir sey değil

Yunus EMRE

brkdmr38

Allah insanı 1- hastaneye 2-Sanayiye düşürmesin abi

nizam

pompa tamir oldu inşallah bugun çıkarıcaz arabayı

Yunus EMRE

omertek

1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

nizam

Alıntı yapılan: omertek - 21 Eylül 2010, 11:54:42
Hadi hayırlısı inşallah  :tamamdir

sağol ömer abi bir haftada ömrüm gitti allahtan babamla trabzona giderken yolda olmadı yoksa o sinirle yakardı arabayı acımazdı

Yunus EMRE