ankarada parçacı...

Başlatan 06sg1991, 05 Eylül 2010, 23:31:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

06sg1991

iyi akşamlar arkadaslar.
arabamın iç kısmında bi iki parçalarda sorun var çok öneli şeyler değil ama sürekli kafama takılıyo yarın halletmeye çalışacam inşallah.
1-aynaların kumada düğmesi kırık değişmesi lazım.
2- sağ arka kapının üstündeki tutacak yer yok(adını tam bilmiyorum tam camın üstündeki elle tuttuğumuz ceketimizi felan astığımız yer)
3-bagaj pondizotunun ipinin ucundaki plastik parça kırılmış o sebepten dolayı kapıyı açınca yukarı kalkmıyo
4-vites körüğü çok eskidi yırtımaya başladı
5-ön sağ tarafta klima havalandırması değilde diğer şu küçük havalandırmanın ucundaki plastik aksamın şu 3 parçasından biri kırılmış kötü duruyo.

ankarada yaşıyorum sanıyorum şaşmaz sanayide hallederim. ancak hurdacıyamı gitsem parçacıya gitsem bilemedim arabayıda yeni aldığımız için tam bilemedim.
yardımcı olursanız çok sevinirim iyi akşamlar.

golge

1. kumanda düğmesi 50 tl. parçacılarda var.
2. parça servisten bulabilirseniz şanslısınız.
3. o ayrı satılmaz. plastik parçaları kırıp küçük birer çengel takabilirsiniz. yada plastiği tamir etmeye çalışabilirisiniz eriterek felan
4. vites körüğünü bir dericiye diktirebilirsiniz veya satın alabilirsiniz. parçacılarda da mevcut.
5. parçayı da sadece serviste bulabilirseniz şanslısınız.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

ÜRENCİK

Önce orjinal parçaların fiyatlarını alıp hurdacılara giderseniz karşılaştırma açısından daha iyi olur bazen hurdacılar orjinale yakın para istiyorlar.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

OSETHAN

şu hurdacı işinden vazgeç bence...zaten alacaklarınnın çok tutacağını zannetmiyorum..
geçen hafta şaşmazda körüğü değiştirdim 20 tl. güzel de oldu..
İnsanları yurtlarından söküp atabilirsiniz , ama kalplerindeki yurt sevgisini ASLA...

golf2001

06sg1991 selam. sakın hurdacıya gitme yeni orjinal parca fiyatı istiyorlar.hurdacıya gideceksen bile orjinal parcanın fiyatını öğren öyle git.kolay gelsin.

alpers3

evet kardes sakın hurdacılara gıtme:))))))

nizam

Alıntı yapılan: alpers3 - 06 Eylül 2010, 13:36:50
evet kardes sakın hurdacılara gıtme:))))))

alper abiye hiç gitme :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

06sg1991

tamam arkdaslar hurdacıya gitmiyorum alper abiye hiç gitmiyorum :)

aranızda sürekli gittiği veya tavsiye edeceğiniz bi parçacı varmı ?

alpers3

bence hurdacıların hepsı aynı ya:):)))))))))))

hicip

VOLKSWAGEN GOLF 4 BORA PASSAT AYNA KUMANDA DÜĞMESİ (JOİSTİK DÜĞM sahibinden.com'da

bu adamlara bi telefon aç istersen. istediğin ürünleri bulabilirsin belki. istanbul firması.

rs658

Vites kutusundaki deriyi şaşmazda döşemecilerden yaptırabilirsiniz ben 30 tl'ye yaptırmıştım.Hurdacılarda parça sıfırına yakın fiyat veriyorlar yinede bakmak istersen yıldız sanayisinden bakabilirsin.Yerinde olsam bütün aksamları Hava alanı yolu üzerinde "eski hisardan" temin ederim hem yakıt hem zaman kaybın olmaz.