Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Emegin karşılıgı - Sayfa 2

Emegin karşılıgı

Başlatan yuceloto, 07 Eylül 2010, 01:49:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yuceloto

Tsk eDerım arkadaslar evt aracımz sonunda bıtti o panjurdan çıkan fiş dışarı hava sıcaklıgının kac oldugunu km saatınde qostermeye yarıyor  Amin Hepmze ALlah kaza bela vermesın  ;)

panik

soner abi, orijinal bişey midir bu bahsettiğin dışarının ısısını gösteren şey? benim göstergede sürekli 15 derece oynama var, uğraşsak bulabilir miyiz ki acep?

5ani5 mk2

boyasıı harika olmuşşş kazasız belassızzzzzzzz
Exclusive Garage

pilotmk2

tabii ya dün tanışma fırsatım oldu yücel oto nun sahibi ile 10 numara bir insan çok yardımcı oldu sagolsun (89 model golf iiçin gelmiştim hatırlıyormusun)

yuceloto

Tekrar burdayım arkadaslar kb işler dolayısıyla ara vermıstım tekrar sormak ıstedıgınz konular varsa yardımcı olmaya calısırım .

GolfMk1Cabrio

Maşallah çok güzel bir Mk2  :sevgi: MFA'nın sıcaklıl fişinin ucunda birde müşürü olması gerekiyor alt tarafı kafisli üç bacaklı sadece fişte iş yapıyor mu ?
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

kesik44

Maşallah Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin çok çok güzel olmuş kazasız belasız...

STAK67

bende düşünüyodum tamponları boyatmayı ama nasıl olacağını düşünüyodm :) bende aynı renk mk2 dizel var çok yakışmış tamponlar allah kaza bela vermesin

VolBull

Bu sis farlarıyla birlikte ön tamponu nereden kaç paraya bulabilirim?

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

pilotmk2

yücel abi elinde ön gögüs vitesin ordaki konsol varmı komple