Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GOLF GTI ufak ufak güzelleşiyor... Satıldı ;) - Sayfa 7

GOLF GTI ufak ufak güzelleşiyor... Satıldı ;)

Başlatan ThE_Unforgiven, 05 Eylül 2010, 22:46:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

emreyazici

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 24 Eylül 2010, 00:54:17
Logosuz panjur sipariş ettim 36 tl :)
face gibi değil ki Emre Bedir YAZICI bunu beğendi yapalım :D
-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ThE_Unforgiven

VW Golf 3 III Siyah Plastik Logosuz Ön Panjur GittiGidiyor.com'da burdan bakalım alt bıyığını araç rengine boyatıcam.

Emre beğenmiş kadar oldun :P

emreyazici

abicim yaptığın herşeyin çok çok yakışacağına inanıyorum imkanlarım kısıtlı olmasa emin ol sen ne dersen arabama uygulamak isterim ama biliyorsun durumları  :-\ ama elimden geldiğince yavaş yavaş yapıcam bişeyler... :)

ThE_Unforgiven

İç aydınlatma tamamen mavi yapıldı işte resimler... ÖZellikle kadran çok tatlı oldu.

Resimlere aldanmayın kalite nedeniyle çok parladı aslında göz yormuyor ;)

Kalorifer düğmelerini filan biliyosunuz aten oraları çekmedim

ThE_Unforgiven

Az önce Okan la görüştük İstanbul a gelmiş, gelirkende VR6 karlığımı getirmiş bu işide hallettik sırada kırmızı şerit var :)

ThE_Unforgiven

Deri döşemeden vazgeçtik şu an için. Logosuz panjurum geldi 36 tl lik bir mal beklediğimden kat kat kaliteli çıktı :) Salı günü aracı tampon için kaportaya bırakıyorum.

Bu arada tanererbay dan kaput amortisörü sipariş ettim p.tesi kargolayacak ;)

Buda kadranın kısık hali resim aldatmasın çok tatlı oldu göz almıyor pek

emreyazici

abi sen kilometre göstergesi ve saatin arkasınada ayrı bi aydınlatma koyarsın buna inanıorum :P :D

ThE_Unforgiven

o malesef çok zor çünkü smd ledler var ve digit ekranı sökmek istemiyorum.Çünkü zarar gelsin istemiyorum ;)

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

onurc

Bu kadran bır harıka. cok tatlı duruyor gercekten.tanererbay bızım burada calısıyor suleyman abı ((: astrasını her gun goruyorum. on tamponu yoktu en son gordugumde. sol on jant lastıkte farklılardı. kaza falan mı oldu acaba. arabası cok ıyı duruyor gercekten.
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

Yarın kargolayacak onur bakalım salı takarım herhalde zaten salı bırakıcam aracı kaportaya :( 1 haftayı bulmaz inşallah tamirat.

Izgara ları söktüm şimdi onlara gündüz farı led yapıcam bakalım.

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.