Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GOLF GTI ufak ufak güzelleşiyor... Satıldı ;) - Sayfa 18

GOLF GTI ufak ufak güzelleşiyor... Satıldı ;)

Başlatan ThE_Unforgiven, 05 Eylül 2010, 22:46:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

Eyvallah mantıken metalin ataletini azalttığı doğru
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

GolfMk1Cabrio

Maşallah ya süper görünüyo bence GTI logosunu koyma böyle çok daha güzel gözülüyo hatta plakalarıda takma nekadar sade o kadar güzel  :sevgi: Bende GTI logosunu söktüm böyle gözüme daha sade geliyo  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 09 Ekim 2010, 19:43:51
Maşallah ya süper görünüyo bence GTI logosunu koyma böyle çok daha güzel gözülüyo hatta plakalarıda takma nekadar sade o kadar güzel  :sevgi: Bende GTI logosunu söktüm böyle gözüme daha sade geliyo  :tamamdir

Takmayacamda yiğit namıyla anılır ;) Gerçi gidişimden herkes anlıyo aracın ne olduğunu ama sonuçt o bir GTI etiketi şart :) Yğmurlar dinsin biraz kendime geleyim komple bitmiş haliyle fotoları paylaşacağım inş.

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

GolfMk1Cabrio

onurc

ama bı tanede sız bulun bana 16v logosu :) :D orjınalııne 30 lıra cektıler. arkamı dondum cıktım dukkandan :D :D :D

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: onurc - 11 Ekim 2010, 01:06:13
ama bı tanede sız bulun bana 16v logosu :) :D orjınalııne 30 lıra cektıler. arkamı dondum cıktım dukkandan :D :D :D

Bizimkini bulsakta keşke30 lira isteseler :) Ta alamanyadan sipariş getiriyolar :P

baki çelik

orta yolu bulurdunuz belki keşke çıkmasaydın 5 liraya verecek değil ama en azından denemiş olurdun zaten inmeyen adam esnaf değildir benim nazarımda alt tarafı 30 tl maksat müşteri kazanmak ise eğer yolu bu olmalı dimi?

onurc

abı dogru dıyosunda satıcı adam gıbı satıcı olmassa pazarlık ypaıp arkamdan bedduasını almak ıstemem :) adam olmadıgı ıcın cıktım dukkandan.

baki çelik

adam mı avrat mı ne ara karar verdin ya? belki adamın eşref vaktinde gitmedin onu diyom!... Kadir İnanır gibisiniz dakkada siliyonuz adamı  :bekleriz:  git şimdi aynı adama söyle selamımı bak nasıl sütlaça dönüyo herif  :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: baki çelik - 11 Ekim 2010, 23:16:08
adam mı avrat mı ne ara karar verdin ya? belki adamın eşref vaktinde gitmedin onu diyom!... Kadir İnanır gibisiniz dakkada siliyonuz adamı  :bekleriz:  git şimdi aynı adama söyle selamımı bak nasıl sütlaça dönüyo herif  :)
Sütlaç mı bayılırım sütlaç kaşıklamaya hadi dalalım  :bekleriz:

ThE_Unforgiven

Taze taze yeni resimler ekliyelim son hali budur arkadaşlar.Arçalar biraz kirlidir malum yapğmur var İstanbul da :)

Yanlız çekimler dandik biraz çeken eleman gece modunda çekti elleride titreyince :)

Yandaki gti da bizimdir.Ejderha yeşili 97 edition ;)

Bu arada panjurdaki GTI yazısını kırmızı GTI yazısını kırmızıya çevirmeyi düşünüyorum Siyah panjurdaKrom kayboldu gibi....

baki çelik

evet evet kırmızı olur olmadı siyah bile olur ama krom olmamış (güzellik ayrıntıda gizlidir :Enzo Ferrari) bu arada madem yandaki yeşilde sizin sök ondan tak kendi arabana bütün arabalar güzel olacağına tek seninki güzel olsun hihohohaaaaa  >:D yaşasın kötülük