1,9 TDI motor yağı hakkında

Başlatan piccadily, 05 Eylül 2010, 10:08:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

piccadily

Merhaba arkadaşlar,
Bir konuda görüşlerinize başvurmak istedim. Geçenlerde 2001 model 1,9 TDI passatımı özel bir servise götürdüğümde yağı kontrol eden usta yağ değişiminde 5 30 numara yağ kullnmamı önerdi. Sizin bu konudaki düşünce ve tecrübeleriniz nelerdir?
Hepinize şimdiden iyi bayramlar dilerim.

ADEMÜÇÜNCÜ

tdipower

5-40 tam sentetik yağ kullanmanız gerekiyor.

Serhat4Motion

5/40

fethi

Merhaba 1,9 dizel motor yağına katkı olarak bor yağı konsa faydası olur mu?

serhat

castrol mobil gibi büyük firmalar yağla birlikte herhangi bi katkı maddesi kullanmayı önermiyo ayrıca bazı kullanıcıların belli bi sre sonra motorda çamurumsu kalıntılar bıraktığını söylüyo
WOLFSBURG STYLE ;)

viparac

Alıntı yapılan: piccadily - 05 Eylül 2010, 10:08:27
Merhaba arkadaşlar,
Bir konuda görüşlerinize başvurmak istedim. Geçenlerde 2001 model 1,9 TDI passatımı özel bir servise götürdüğümde yağı kontrol eden usta yağ değişiminde 5 30 numara yağ kullnmamı önerdi. Sizin bu konudaki düşünce ve tecrübeleriniz nelerdir?
Hepinize şimdiden iyi bayramlar dilerim.

Bencede 5 40 ve Filitrelerin orjinal olmasında büyük fayda vardır.Yan sanayi ürünler Bu arabaların çekişini düşürmektedir.

Gurbetseli

benim 2003 model passat 2.5 V6 TDI 4motion var gecenlerde yagdegistirdim 5 30 koydular banada 5.30 daha iyi dediler en pahalisida 5 30 idi 5 litre yag ve yag filtresi 90 euro degistiler.
acaba benim arabaya normalmidir 5 30 yag veya 5 30 ile 5 40 arasinda ne fark var
arabamin kmsi 202 binde
ve yagda shellin en kaliteli yagiymis...

acaba iyimi yaptim..
Web Siten
[/font]

mussel

ben 10-40 kullanıyorum.Memnunum.Kitapcığında vw acea b3 yada b4  özellikli yağ kullanın diyor.Usta ne derse desin ben ona bakmam.Yağ alırken bu özellikleri taşıyıp taşımadığına bakarım.
03.06.2005

serhat

2001 üstü araçlarda tam sentetik öneriyo vw
WOLFSBURG STYLE ;)

ERA

HERKESE kolay gelsin. Panjurun az üstündeki kaputun altındaki etiketi gördünüz mü? (yağla ilgili) ;)