MK3 GTI deri döşeme veya yarı deri döşeme ?

Başlatan ThE_Unforgiven, 03 Eylül 2010, 20:33:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

Aracımın döşemelerini değiştirmek isityorum fakat enk ve ne tür bir döşeme yaptırayım karar veremiyorum?

Siyah deri mi yaptırayım yoksa yarı derimi?

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

emreyazici

abi deriden uzak kal derim çünkü sıcakta ve soğukta çok sorun oluyor :S
-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

htmetin

Deri veya suni deri arabaya çok yakışıyor hangi marka olursa olsun ama uzun ömürlü oluşu konusunda sıkıntılarım var. birde daha çok terletir adamı:))
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cavanozz

sülo, yine kararsız kaldın dimi  ;D  :D  arabanı toplamayı bitirdiğin zaman sitenin ortak topladığı araba olacak  ;D  bence deri yapma kışın bitarafın donar ,  yazın bitarafın terler pişik olursun  ;D  :D
yeni yine yeniden..!! 8)

htmetin

Alıntı yapılan: cavanozz - 04 Eylül 2010, 15:05:53
sülo, yine kararsız kaldın dimi  ;D  :D  arabanı toplamayı bitirdiğin zaman sitenin ortak topladığı araba olacak  ;D  bence deri yapma kışın bitarafın donar ,  yazın bitarafın terler pişik olursun  ;D  :D
hahahaa  Harikaydı eline sağlık ;)
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

emreyazici

Alıntı yapılan: cavanozz - 04 Eylül 2010, 15:05:53
ama haksız değilsin Can(yada Can abi yaşın benden muhtemelen büyüktür :D )  benim kastettiğimde buydu :) ama süet olabilir hem güzelde görünür temizliği zor olur onunda eksi tarafı o :/
-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

htmetin

En iyisi MK3 sporline recaro spor koltukları. Ben memnunum:)

ThE_Unforgiven

Koltuklardan şikayetim yok :) Sadece döşeme eski.Bir döşemeci ile anlaştım bayramdan 1 hafta sonra vericem aracı bakalım güzel bişey çıkacak sanırım ortaya.

cavanozz

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 04 Eylül 2010, 17:48:45
Koltuklardan şikayetim yok :) Sadece döşeme eski.Bir döşemeci ile anlaştım bayramdan 1 hafta sonra vericem aracı bakalım güzel bişey çıkacak sanırım ortaya.

nası bişey çıkıcak sölede kafamızda çizelim   ::)   
yeni yine yeniden..!! 8)

teatrocu

Bence aracın kırmızı krem renk yaptır.çünkü çok güzel duruyor kırmızıda.gerçi tercih senin..

ThE_Unforgiven

Koltuklar siyah olacak ama oturulan ve sırta gelen yerler koyu bir kırmızı ama cırtlak değil ve vişne çürüğüne benziyor.Ayrıca o bölümler delikli gibi bişey oluyo hava alacak şekilde yani.Adamlar bri araç gösterdiler hoşuma gitti keşke resim çekseydim. Ama güzel olacak eminim.

Krem bana gitmez biraz pasaklıyım :D

htmetin

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 05 Eylül 2010, 02:10:32
Koltuklar siyah olacak ama oturulan ve sırta gelen yerler koyu bir kırmızı ama cırtlak değil ve vişne çürüğüne benziyor.Ayrıca o bölümler delikli gibi bişey oluyo hava alacak şekilde yani.Adamlar bri araç gösterdiler hoşuma gitti keşke resim çekseydim. Ama güzel olacak eminim.

Krem bana gitmez biraz pasaklıyım :D

evet kırmızı GTI için güzel bir kombinasyon..

ThE_Unforgiven

Kırmız ama cırtlak değil birde 1 numara cma filmi düşünüyorum bakalım geceleri çevirmede kafamı yormayacak bişeyler yapıcam :)

htmetin

Çevirmede iç aydınlatmayı yak çok işe yarıyor.. ;D