Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
14" ORJİNAL VW MK2 SAC JANTLAR HATASIZ TERTEMİZ - Sayfa 2

14" ORJİNAL VW MK2 SAC JANTLAR HATASIZ TERTEMİZ

Başlatan Baland, 20 Ağustos 2010, 11:38:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Baland

Aracı satmaktan vazgeçtim . Elinde 2 takım jant var yazlık -kışlık kullanıyorum.

efehan

arkadaş sende orjinal çelik jant vardı duruyormu 14 inç ararsan sevinirim 05326212484

Baland

Alıcı iseniz orjinal sac jantları satarım sadece yine orjinal çelik jantlarım var aracta takılı ama satılık değil. Sac jantların oluru 150 tl dir 4 kapağı da vareceğim bereberinde. Lastikleri hariçtir. Düşünürseniz buradan ulaşabilirsiniz ankarada batıkentte biryerde veririm.

cyber34

Baland

Güncel.
Lastiklerle birlikte 400 tl (lastikler 1000 km civarı yaptı. ) Birlikte satmaya karar verdim çünkü diğer aracımın jantları da 15 yapcam o sebeble lastikler boşa çıkmakta. İşine yarayan olursa her haftanın sadece pazar günü önceden haberleşerek lastikleri ve jantları birlikte alabilirsiniz.

efehan

ben golf2  jetta  90lı yıllarda takılmış orjinal aliminyum jant arıyorum[/img]

lostys

valla cillop gibi jantlar. ben sac almasaydım bunları hiç kaçırmazdım desem yeridir..

Baland

cyber34

lastik markası kaliteliyse bu para verilebilir.
Nedir?

Baland

Petles kar lastikleri var üzerinde yeni alındı çok kullanılmadı en fazla 1000 km yapmışımdır bilemedin 1500km .. Lastikleri 85 ten toplam 340 tl ye almıştım.

cyber34

Jantlari alan olursa lastikleri alabilirim iyi satışlar 

Baland

Teşekkür ederim takım satmak istiyorum ama jantlara ayrı talip çıkarsa siz ben ve o arkadaş buluşuruz bir yerde siz lastikleri diğer arkadaş ise jantları alır .. olabilir yani.

cyber34

bak o olmaz çünkü ben istanbuldayım sen ankarada
kısmet bu işler