İzmir'de pasta cila yapan arkadaş aranıyor

Başlatan hakkut, 18 Ağustos 2010, 22:49:25

« önceki - sonraki »

fosilci

Golge sendeki şartlar bende olacak varya :D çift kova sistemi ve snow foam  ile yıkama yaparım bir tanede microfiber eldiven aldıgında tamamdır bu iş :)

Zaten arabanın içinide rahatca süpürebilirsin 10 numara olur :)

nizam

ben kendim yıkarsam üc saat çıkmam arabanın içinden yıkamak için başlıyorum bir kaç tamirat orası burası derken bakmısım koltuklar dısarıda :D o yüzden yıkama ii oluyor
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Atay

Alıntı yapılan: nizam - 19 Ağustos 2010, 11:30:39
anten olsa yine iyi :D ayna filan başlar savurur çok sizofren bir konu

Bizim minibüsün kırıldı.Sakat iş o makineler.
Food's life! Learn it.

fosilci

Alıntı yapılan: atayyondem - 19 Ağustos 2010, 17:04:35
Bizim minibüsün kırıldı.Sakat iş o makineler.

Yani sadece kırmakla kalmıyor boyaya verdigi zararda ortada tabi bakmasını bilene :)

seearee

konu kendini aşmış yıkamaya gitmiş :)ama haklısınız petrolde bende yıkattırıyorum ve hep pişman oluyorum mecbur kalıyorum ama yapmamak lazım.sünger en iyisi 5tl fazla verip süngerli köpük yıkama en güzeli.

fosilci

Mahmut konu benim sevdigim bir konu olunca uzayıp gider her türlü :D

Boya korumayla her türlü bilgiyi elimden geldikce vermeye calısırım arkadaşlar.

turturo

Evet arkadaşlar pasta cila konusunda yardımcı olabilirim
Oto Aksesuar Tekne Aksesuar  Motorsiklet  Aksesuar ve Bakım Boya Koruma Ürünleri Online Satış Mağazası

maverick

Alıntı yapılan: golge - 19 Ağustos 2010, 10:27:49
peki arkadaşlar petrollerdeki yıkama makineleri de çizer mi acaba fırça gibi. hani şu dönerek yıkayan şeyler?
o yıkama makinesi değil bir nevi zımpara makinesi :)
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

maminci

Pasta, boya tabakasını inceltir arkadaşlar uzak durun, aracınızı ne şekilde olursa olsun fırçayla yıkatmayın, 3-4 yıkamada boyanın işini bitirir. Boya koruma faydalı, normal tabakanın üzerine bir kat daha koruyucu ekler, etkisi de duruma göre bir kaç ay-bir iki yıl sürer.