Acil Yardım Arkadaşlar

Başlatan demirzaf, 18 Ağustos 2010, 10:50:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Valla güzel fiyat ama canlısını görüp yorum yapmak daha mantıklı. Ama şurası gerçek önden kazalı bu araç nekadar ciddidir kazası onu bu resimlerden sölemek zor. İyi toplandı ise sorun yok ama motor bölümündeki boya işçiliği ucuza kaçılmış olduğunu gösteriyor.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

barkit

parmak bassam olmaz mı!

demirzaf

Önden kazalımı diyorsun bu araca? ???

barkit

on tampon,on ızgara yada dıger plastık ekıpmanla aynı matlıkta degıl gıbı geldı bana,sankı degısmıs?ayrıca motorun kaputun fotosunda gozukuyo on panel sıyah!? orjınal olsa kırmızı olurdu  ??? belkı ufak bısıdır ama genede ıyıce arastırmak lazım gorunce arabayı
parmak bassam olmaz mı!

demirzaf

Soru:    Bu araba alınabilirmi?
Evet
Hayır
Kararsızım
Sonuçları görüntüle
:o

Mk1GTI

Kazalı olma ihtimali yüksek ama büyük ama küçük yorum yapmak zor ama boyacısı hakkaten kötüymüş burası gerçek.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

barkit

Alıntı yapılan: demirzaf - 18 Ağustos 2010, 23:00:40
Soru:    Bu araba alınabilirmi?
Evet
Hayır
Kararsızım
Sonuçları görüntüle
:o
canlı gormeden karar verılmez. ???
parmak bassam olmaz mı!

halilom

ben diyim hadi bu arabaya 5 Krş verme hiç içime sinmedi  >:(

SCORPIONMAN2005

Benim böcüğü verelim sana 5500TL :)

demirzaf

Arabanın teknik detayları çok hoş full.Klima dahi var. Sahibide söylüyor tek kusuru boya diye.Bilemiyorum!  :-\