Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
87 golf dizel kullanım - Sayfa 2

87 golf dizel kullanım

Başlatan dtbahri, 17 Ağustos 2010, 13:26:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

dtbahri

al_pacino

bugun motorlar bile 13 kurustan fazla yakıyor

nizam

Alıntı yapılan: al_pacino - 19 Ağustos 2010, 12:17:42
bugun motorlar bile 13 kurustan fazla yakıyor

ne kullandıgına baglı  ;)

Yunus EMRE

cyber34

mondiaynali

Herkes Golf dizellere az yakıyor demiyor mu kimisi 10 kuruş diyor kimisi 12 kuruş bunlar yalan mı 1.6 dizeller şehir içi ne kadar yakıyor?

nizam

Alıntı yapılan: mondiaynali - 02 Eylül 2010, 13:26:31
Herkes Golf dizellere az yakıyor demiyor mu kimisi 10 kuruş diyor kimisi 12 kuruş bunlar yalan mı 1.6 dizeller şehir içi ne kadar yakıyor?

yalan yok  sadece 10 kurus 12 kurus yakmaz 15 kurustan asagsı yalan uzun yolda

Yunus EMRE

mondiaynali

Bütün ilanlarda yakıt konusu gündemde çok az yazıyorlar hep bende dizel golf 2 düşünüyorum şu an elimde vosvos var onu satarsam golfe geçecem ama bi türlü aydınlığa kavuşamadım yakıt konusunda dizel mi lpgli mi diye :-[

dtbahri

daha dün 613 km gittikten sonra depoyu doldurdum. 80 tl aldı. yalan yok. bu 613 km şehiriçi şehirlerarası karışık yapılan km dir. aracım 1,6 dizel golf 2:))

nizam

Alıntı yapılan: mondiaynali - 02 Eylül 2010, 15:58:50
Bütün ilanlarda yakıt konusu gündemde çok az yazıyorlar hep bende dizel golf 2 düşünüyorum şu an elimde vosvos var onu satarsam golfe geçecem ama bi türlü aydınlığa kavuşamadım yakıt konusunda dizel mi lpgli mi diye :-[

vosvosa göre çok az yakarsın onda sıkıntı yok

Yunus EMRE

mondiaynali

dtbahri özel mesaj gönderemedim daha acemiyim nasıl gönderiliyor bilmiyorum hata oluştu yazıyor sürekli msn adresim: [email protected] buradan görüşebiliriz

al_pacino

hemde şehiriçi şdışı karma kullanımada 130 kuruş. Maşallah gazın altında vida filanmı koydunuz nasıl bu kadar az yakıyorsunuz.

dtbahri

ya ben bu arabayı almadan önce 10-11 kr yakıyo diye biliyordum arkadaşlarımdan. sizse 13 kr a şaşırıyorsunuz. ben de size şaşırıyorum.  :)