Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
2000 model 1.6 comfort. 2001 model 1.6 comfort. arasındaki fark - Sayfa 2

2000 model 1.6 comfort. 2001 model 1.6 comfort. arasındaki fark

Başlatan on10urvoley, 15 Ağustos 2010, 15:23:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maminci

Ben de ikisini de kullanmış birisi olarak - tabi ki öncelikle bakımlı bir araç olması şartıyla- olabiliyorsa dijital olsun derim..Bu arada ne alırsan al, ama golf4 alırsan bağımlılık yapacak, ufak tefek sorunlar yaşayacaksın ama asla satmaya kıyamayacaksın, şu forumdakilerin araçlarının yaşına bir bak, çoğu 9-10 yaşını devirmiş, 100-150 bin km arası, kimi 20 yaşında delikanlı kimisi 35 yaşında 2 çocuk babası  ama hepsi deli gibi aşık arabasına, çok ihtiyacı olmasa hiçbiri satmaz aracını,  demedi deme sonra :sevgi:

on10urvoley

tamam tamam ben yine 2001 modele döndüm 1000tl daha fazla kredi çekerim keyfime bakarım  :D bide o mavimsi ışığı çok hoşuma gidiyo gece karanlıkta dijital klimanın  ;D

seearee

digital klima ilk başlarda hoşuma gitmedi araç kullanırken hükmetmesi ayarlaması sorun oluyordu dikkat yolda ayarlayamıyordum anolog kolay çevir çalışsındı fakat bi alıştımki sorma gitsin pek bi güzel ayarla 16 ya 5 dakkada içersi buz sonra ver 22dereceyi oh gel keyfim gel :) arabama binen dua edip iniyor :)gece mavi ışıkta kallavi duruyor 2001 digital klimalıdan şaşma ama tekrar tavsiyem 2 ay bekle iyisini ucuza al.2 ay sonra 19 20bin tl ye ne yavrular düüşecek sen bile inanamıcan.

gültekin77

Netice-i kelam 2001 comfortline al :D
Şaka bi yana ne alacaksan temizini al,acele etme kesinlikle. :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.