Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Silindir Üst kapak..

Silindir Üst kapak..

Başlatan mami6848, 13 Ağustos 2010, 23:56:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mami6848

Yeni bir 83 model Golf Mk1 aldık 1,6 Turbo dizel ama aracın silindir üst kapagı bitik çift yağ kanallı otamatik sibob ayrlı olan model die söylediler elinde olan bilgisi olan lütfen bana ulaşsın..

Mk1GTI

Ehiehi ehi demekki 2500tl nin arkasında yatan sır buymuş :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

mami6848

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 14 Ağustos 2010, 15:45:02
:) aynen biliyosnz sizde ama şimdi birde düz 1,6 dizel motor var acaba turboyu ona takabilrmiyiz olurmu yardım :)

taha_jetta80

olurda... az uğraştırır...

mami6848

Alıntı yapılan: taha_jetta80 - 14 Ağustos 2010, 21:13:40
olurda... az uğraştırır...
uğraştrr derken kardeşim ne gibi zorluk çkar mesela veya ustasını mı bulmaz zor olur ?

taha_jetta80

valla  hava sıcak olmazsa
haftaya ben çuflcam inşallah. ne gibi zorluklar çıkacak bakıcaz

Mk1GTI

Yardım yok artık size :D :D  gizli kapaklı işler yapıyosunuz Alırken paylaşmıyonuz işiniz düştümü paylaşalım diyonuz :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

arda_86xxx

:D erşan ben alıcaktım kaçırdım dıe üzülüyordum :)
Alıntı yapılan: Mk1GTI - 14 Ağustos 2010, 15:45:02

mami6848

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 14 Ağustos 2010, 22:07:03
:D erşan ben alıcaktım kaçırdım dıe üzülüyordum :)
ya emrah konuştrma beni nasl alcaktın ala ala sanki ben aldım hem arabayı amca oğlu bulmuş ben aşlamıştım zamanında Mk1 sevdasını oda almış benden yardım istedi üst kapak buldum samsundan istanbuldan sıfırı çıkması hepsi var ama birde motor vardı satlık onu söyledim onunla anlaşmış onu alacak inşlh kendi aracındaki turboyuda onu takmayı düşünüyor bu arada emrah bi ara şu arabayı çıkar sanayiden yazık..

arda_86xxx

allah büyük çıkarıtırız :) dursun ne zararı var k i:)
Alıntı yapılan: mami6848 - 14 Ağustos 2010, 22:31:57
ya emrah konuştrma beni nasl alcaktın ala ala sanki ben aldım hem arabayı amca oğlu bulmuş ben aşlamıştım zamanında Mk1 sevdasını oda almış benden yardım istedi üst kapak buldum samsundan istanbuldan sıfırı çıkması hepsi var ama birde motor vardı satlık onu söyledim onunla anlaşmış onu alacak inşlh kendi aracındaki turboyuda onu takmayı düşünüyor bu arada emrah bi ara şu arabayı çıkar sanayiden yazık..