Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 16v . volk rays 15" - Sayfa 40

Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Onur güzel olmuş fotolar aga eline emeğine sağlık OUZ abi  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Erhan

şu bbs li halini görünce onur aşmış diye düşündüm  :)

şuna yay bide çakma bbs rs lere bak bi ...

nazar değmesin taş izi bile olmaz inşallah...

onurc

Abı cok tesekkur ederım.Elımden geldıgınce yapmaya calısıyorum bırseyler. Once eksıklerı tamamlamaya calısıyorum.Daha sonra gorsele gecıcem ınsallah.Teşekkür ederım yorum ıcın  :tamamdir sol kapıda yarım milim bir taş ızı var ama olsun :)
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: onurc - 20 Ocak 2011, 01:52:20
Abı cok tesekkur ederım.Elımden geldıgınce yapmaya calısıyorum bırseyler. Once eksıklerı tamamlamaya calısıyorum.Daha sonra gorsele gecıcem ınsallah.Teşekkür ederım yorum ıcın  :tamamdir sol kapıda yarım milim bir taş ızı var ama olsun :)

kendin nazar değdireceksin aracına...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

bugun gene sol kapıya bırısı acıp vurmuş.
bugun termostatı degıstım . yağ pompasının soketı kopmuştu onu yaptırdım. canavar gıbı ısınıyor sımdı arac. on numero oldi ;D

Erhan

yav onur şu mesaj kutunu bir boşalt, arşiv mi yapıyorsun anlamadım  :)
:t

onurc

Bende dıyorum nıye attıgım mesajlara cevap gelmıyor :) Kusura bakma abı dalgınlık :)sıkıntı yok şu anda  :tamamdir
Bu arada bujı kablolarım ömrü vaktini tamamlamış heralde . degısım ıster dedıler bugun kablolar ıcın. renklı bujı kabloları ne işe yarar , artıları nedir Erhan abı.

onurc

ufak bı degısıklık yapım dedım.Boyle daha orjınal durdu dıye dusunuyorum.Aylardır hayalını kurdugum. hep alıcam deyıp bır turlu alamadıgım 16v logosunuda sonunda paraya kıyıp aldım :)

onurc

Panjurun önden bakıldıgında sol tarafı biraz yukarıda duruyor.Eskı sahıbı panjur ayaklarını kırıp.vıdalamıs.Vıda yuvalarınıda orantısız delınce boyle olmus. Yenı panjurda almam lazım :)

ThE_Unforgiven

16v iyide VW logosunu niye taktın logosuz panjur daha iyiydi :D

onurc

16v logosu panjura oturmuyor abı.Ayakları kısa gelıyor. Logosuz panjurdakı boydan gelen hatlar uzun oldugu ıcın ayak oturmuyor vs vs.Orjın panjura çıt çıt hemen oturdu .

ThE_Unforgiven

onurc

Bızım aracların herseyı aynıydı.Bı tek kasası farklıydı :D

ThE_Unforgiven

Şimdi bizim araçların herşeyi aynı kapıları farklı :P zuhahaa