Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 16v . volk rays 15" - Sayfa 18

Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

onurc

aracın bu sayede ne kadar duzgun oldugunu gordum . soyulunca. oporjınal heryerı . masallah
ercı abı tesekkur ederım ;) hayırlısıyla bı bıtse :) bı kat orjınal boyası . ustune  sedefı atıcakmıs. ustunede vernık . sedef ısıne ne dıyorsunz. pembe dedık bız ama .

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

onurc

dun boyanacaktı . fakat ustalardan bırısının babası vefat etmıs. tek bır ustaya kalmıs butun ısler. ve arac bu haftada yok . bugun tam 2 hafta 1 gun oldu . ve bu hafta sonuna kadar bıtmez dedı gene .

ReDDeviL

merak etme yarın geliyorum ben boyarım  :D
ADK

onurc

bu hafta bıtmez dedıler . artk daha 1 hafta boyuncada ugramam artık . baskı balatayı faln verdım zaten.

ReDDeviL

ADK

onurc

stres oluyom gıttıkce valla altan abı . 1 ay oldu koltuguna oturmadım arabanın .

Ouzoo

Acele ettirme adamları Onur. Eleman eksikliği var diye elektrikçiye boyatmasınlar sonra,bitecek elbet..
Cillop gibi çıksında sana bikaç birşey aldıracam  :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ReDDeviL

Sabret onur muradina erecegin bisey verim benim gti i ayipsin ;D
ADK

ReDDeviL

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 16 Aralık 2010, 13:22:16
Biliyorum Üni değil mi biz liseliyiz diye ezmeye hakkınız yok OKUYOM BEN YAA  :D  :D  :D
hem biz lisedeyken arabamız yoktu dimi gel kıyaslayalım istersen daha lisedesin altında cabrio araban var daha ne olsun   ;) biz lisedeyken sigaramı yemekmi diye bi tercih yapmak zorunda kalıyorduk  :D genelde sigara ağır basıyordu sen değerini bil bence iphone bişi diil gerisi gelir , ben hem çalışıyorum hem okuyorum  ;)
ADK

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 16 Aralık 2010, 20:04:19
hem biz lisedeyken arabamız yoktu dimi gel kıyaslayalım istersen daha lisedesin altında cabrio araban var daha ne olsun   ;) biz lisedeyken sigaramı yemekmi diye bi tercih yapmak zorunda kalıyorduk  :D genelde sigara ağır basıyordu sen değerini bil bence iphone bişi diil gerisi gelir , ben hem çalışıyorum hem okuyorum  ;)
Bende hem çalışıyorum hemde 2 işte yoksa bu GTI'a binmek biraz sıkar Allah'a şükür sigara denen nalet şeyi lise 2 de ağzımdan attım 2 senedirde yanına bile yaklaşmadım  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ÜRENCİK

Hadi bakalım merakla bakliyoruz nasıl olacak bakalım.Sedefli şu pasifiklerin kırmızısı gibi mi acaba?
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

onurc

Valla serkan abım . ınan nasıl bırsey olcuak hıc bı fıkrım yok . once vernıgın ıcıne attırıcaktık bıraz sedef. sonra dedıler . once orjınal boyası . ustune bı kat sedef. en son vernık . dıyorumkı hıc sedefe bulasmasak mı . ınceden olsada guzel olur aslında he ::)