Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 16v . volk rays 15" - Sayfa 15

Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

pardon resım ne amaclı eklendı ?
ok men 8) let s go   :halazn:

oguz oktay

karısıklık olmustur dursun kırmızı beyaz turkiyee ooooo ::) :saskin:

d3n1s

Alıntı yapılan: onurc - 12 Aralık 2010, 19:20:55
pardon resım ne amaclı eklendı ?

arkadaş başlığa bakarak burayı 1.4 16v Polo'ların yeri sandı heralde

ReDDeviL

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 11 Aralık 2010, 12:18:19
Bu kutsal görevde başarılar altan :D
saol abi görev basarili bir sekilde allaha sukur tamamlandi :)
Alıntı yapılan: Ouzoo - 11 Aralık 2010, 13:43:44
ahahah hadi tüylü şeytanın bol olsun  :)
saol ouz :)
ADK

ReDDeviL

Alıntı yapılan: oguz oktay - 11 Aralık 2010, 16:45:35
olaaaaa altannn kıymaa kendine allah yardımcın olsun benim gibi souk terler bosalmasında sırtından bide hep yutkunarak konusmaaaa ;D ;D ;D
sorma oguz souk ilik sicak butun terleri döktum ama bu dygularida yasamak guzelmis onayi aldim  :tamamdir hayatta hep efendilik kazandiriyor insana
ADK

oguz oktay

aynen her zaman efendi olmak kazandırr ben de elimden geldigince efendi davrandım ben annesini fln gectim abisiyle babasının yanına gitmiştim bişi deişmio inş sen mutlu ol hep ben 7 sülalesşiyle tanıstım ayrıldık bitti
:'(

d3n1s

Alıntı yapılan: oguz oktay - 13 Aralık 2010, 21:12:52
aynen her zaman efendi olmak kazandırr ben de elimden geldigince efendi davrandım ben annesini fln gectim abisiyle babasının yanına gitmiştim bişi deişmio inş sen mutlu ol hep ben 7 sülalesşiyle tanıstım ayrıldık bitti
:'(

olmayınca olmuyo da dur be abicim sende, adamın daha şimdiden hevesini kırma, bırak o duyguyu biraz daha tatsın ama, di mi ;)

oguz oktay

deniz abi tatsın bişi demiom allah tamamınıda erdirir inş elimizden sadece bunu demek gelio :)

onurc

altan abım hayırlı olsun . bende uykulu uykulu ısyerındekı kıza kendıme baglamısım . gece bır aradı 3.30 saat konustuk .  naptıysam kıza asık olmus resmen  :D kısmetımız acıldı . körün istediği bir göz Allah verdi 2 göz hesabı :D 2.sıde yolda :D

oguz oktay

onur takılalım hacıı ozmaan senle sende iş var bizden gecti artık ama belki yanımızda seni gören bizide bişi sanar agaaa ;D

Ouzoo

Şu Okan garibinin elinden de tutsana Onur.
Zımpara yapıldı ona da macun atıyorlardır şimdi :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

nizam

tosunlar gönül ilişkileri özelden olsun lütfen  ;) :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

onurc

abı okana ıstesekte yetısemeyız adam herkese salca oluyor :D oguz(oktay) abım estafurullah .ben ugrasmıyorum bu ıslerle fazla, bırden oluverdı ıste. takılırz abım ayıp edıyorsun .

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: nizam - 13 Aralık 2010, 23:05:19
tosunlar gönül ilişkileri özelden olsun lütfen  ;) :)

Özele gel özele :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ