Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
silinebilir

silinebilir

Başlatan oktaygedikli, 01 Ağustos 2010, 20:20:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oktaygedikli

diğer mk2 mi sattıktan sonra aldıgım peugeot 206 2004 renault clio 2004 hb 1.5 dci yeni arabar zevksiz di istediğim gibi oynuyamıyordum  bunu yaklasık 2 ay önce karabükten aldım aracı arac  1.3 motor 4 vites 1984 model  ve biraz bakımsızdı maalesef yeniden revizyonla kendime ugrasıcak bir oyuncak buldum sizlerle paylaşmak istedim.. :tamamdir

karabük - trabzon dönüşü

benzin istasyonu mola.  ;)

megadeth20

hayırlı olsun kardeşim uzun zamandır satılıktı güzel bir araç allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanman dileğiyle

escocem

oktay hayırlı olsun farklı bi golf fiyatıda güzeldi,kazasız belasız bin..

oktaygedikli

sağolun kardeşlerim amin hepimize kazasız belasız sürmek nasip olsun benimde sürekli takip ettiğim bir araçtı nasip bize oldu  :)

oktaygedikli

ufak ufak boş zamanlarımda basladım yaptırmaya aracın motoru aldıgımda 1 piston calısmıyordu yinede trabzona dönüşüm uzun sürede olsada yolda bırakmadı  :)

oktaygedikli

ve motoru soktuğumuzde sibabların yanık ve bir gözün su aldıgını gördük yanlız piston yatak ve sekmanlar adeta gıcır gıcrıdı işlemimiz araca yeni 1.6 motor getirip 5 vites sanjumanla beraber toplamaktı fakat aracın o kadar az yakıt tüketimi ile karşılasınca karabuk - trabzon arası ( 100 kurusa kadar düştü  :D )  bunun için bu işlemden vaz gectik ve motoru yeni sibablar yoklama rektefe ile beraber yeni a-z ye kadar tüm contalarını sıfır layarak bujiler   buji kabloları distiribitör fevzi makarası karbüratör bakım 5 - 30 magnetik yağ tüm filtreler depo temizliği tüp bakım  büyük bir titizlik ile topladık. suan da büyük  bir zevkle kullanıorum..

oktaygedikli

ikinci işlem plakayı ( 61 km 824 ) olarak değişmekti.

ve 1.350 tl karsılıgında önler 7.5 arkalar 9.0 inç jant maxis v kanal lastikleri ile borbet jantları  takmak oldu.

oktaygedikli

önden görünüm şimdilik  :saygılar

oktaygedikli

aracın önceki sahahibi arkasını daha fazla düşürmüştü kötü görünüyordu ve bizde biraz kaldırdık fenada olmadı  :)  :melek:

COSKUNCİHAN

bence kaldırma yakışmamış arkadasım ama makine senn güle güle kullan :tamamdir

GolfGti16VMk1

hayırlı olsun maşallah .

Happich ( Arka Camların yana açılma olayı ) var kendinizmi yaptınız orjinalmi ?
Volkswagen Motorsport

nizam

ilk jantları sanki daha güzeldi, gerçekten temiz mk2
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

serhaty

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 03 Ağustos 2010, 10:00:30
hayırlı olsun maşallah .

Happich ( Arka Camların yana açılma olayı ) var kendinizmi yaptınız orjinalmi ?

Eski sahibi ile görüşmüştüm aracı Ankara'dan almış Ankaradaki sahibi yaptırmış diye biliyorum.

serhaty

Alıntı yapılan: serhaty - 03 Ağustos 2010, 10:36:07
Eski sahibi ile görüşmüştüm aracı Ankara'dan almış Ankaradaki sahibi yaptırmış diye biliyorum.
Bu arada yeni sahibine de hayırlı olsun güzel ve değişik bir araç.