Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Eskiden camurlukların üstüne yapıştırılan "kanatlar".....

Eskiden camurlukların üstüne yapıştırılan "kanatlar".....

Başlatan VW-Vedat, 01 Ağustos 2010, 19:00:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VW-Vedat

Resimde görünen bu kanatların / rüzgarlık? ismini bilen varmı? Ve nerede bulabilirim, eskiden modaydı galiba?

Atay

Home made bir şey herhalde hiç bir passat da böylesine bir aksesuar görmemiştim.
Food's life! Learn it.

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

nizam

bende görmedim, arkada 1.6 td modellerinde rüzgarlık oluyor ekstra onun harici böle bişi yok :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

burak.akın

mustklc

ben 55 yaşındayım böyle birşeye ne duydum ne gördüm.  ne tıkırtı var ne şıkırtı.
Araba binmek içindir..

VW-Vedat

Atay

Gerçekten uğraşmak istiyorsanız mobilyacı da mdfden kestirin fibercide kalıbını çıkartıp yaptırın ama çok kötü bir aksesuar adam ilk fotoğrafta passata eziyet etmiş resmen :s
Food's life! Learn it.

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Atay

Food's life! Learn it.

nizam

Alıntı yapılan: atayyondem - 04 Ağustos 2010, 00:49:38
Evet o güzel, body kitle olmuş.

passatta sırıtmıs siciroccoda güzel durmus
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

barkit

Alıntı yapılan: VW-Vedat - 03 Ağustos 2010, 23:54:37

sciroccocodakı fabrıka cıkıslı orjınal kamei body kıt parcasıda ondan guzel duruyo,abıcım sen aradıgın parcayı bızım memlekette cok zor bulursun hatta bulamazsın :) ebayda bı arastır ordan cıkar tahmınım.
parmak bassam olmaz mı!

htmetin

italyan orjinal miaforilerde olurdu bu.. bayada şık bir görüntü verirdi arabaya.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline