Gönderen Konu: 1.3 Motor Yardım Acil :/  (Okunma sayısı 10136 defa)

Çevrimdışı mk1gti09

• Profili Görüntüle
Ynt: 1.3 Motor Yardım Acil :/
« Yanıtla #14 : 27 Temmuz 2010, 13:20:46 »
İlkerin arabayı Cuma günü hayırlısıyla alıp Bandırmadan İstnabula kadar getirdik fakat araç İstanbula geldikten sonra motorunda bir aptallık başladı. Araç Rolantide çalışamıyor illa gaz vermek gerekiyordu ne zmn rolantiye düşse hemen stop ediyordu. Çalıştırmak içinde karbüratöden benzin döküyordum yoksa tık demiyordu araba. Neyse bu sabah kalktım bi heves heryerini yıkayıp cilaladım. Maslak sanayii deki ustamı arayıp motoru göstermek için sözleştik fakat gene karbüratöre benzini döküp arabayı çalıştırmayı denedım 1-2-3 çalışmadı. Ondan sonra bi çalışır gibi oldu fakat gaza sonuna kadar basmama rağmen 1000 deviri geçmedi o şekilde 5-10 saniye devir almasını bekledim yok 1000 devirde ıkına sıkıla çalışıyordu motor ayağımı gazden çektiğim anda 500 devir civarına düşüt 5 saniye fln debelendi ve durdu. Şimdi benim aracı en azından sanayii ye kadar yürütmem lazım. Neden olabilir bu olay??? Bu arada bilmeyenler için araç gazlı...
Hastalık yavaştan başlamış daha sonra iyice hastalanmış makina...Her türlü ihtimal olabilir...1.Emme manifoldun çontası ne durumda oda çok önemli..Çonta hafifden gidikse,daha sonra yavaşça dahada gitmeye başlamıştır belki..Yada bir yerden hava almış olabilir2.Arkadaşların dediği gibi soketleri baktır çıkan temassızlık eden yerler olabilir..3.Marşa bastığında çalıştırmaya çalıştığında gazın ayarları istersen bir elle...
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2010, 13:23:39 Gönderen: mk1gti09 »

Çevrimdışı MuYMuY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 27 Temmuz 2010, 18:40:09 »
Bugun aldim araci , mars mtorounu cidden yapmislar ilker kardesim ben komurleri yemi degistirmistim demisti ama mars motoru bildiginiz kendine gelmis haldir haldir ceviriyor artik motoru , birse sanziman takozu kopukmus onuda sikistirdim araya yeni takoz takildi :) simdilik sorun vallahi tek marsta calisiyor fakat rolanti gene gitti rolantide calisamiyor motor illa jikleden biraz acmak gerekiyor 1100 devir civarinda rahat duruyor. Sira geldi kaportaya.

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 27 Temmuz 2010, 22:16:30 »
dediğim gibi rolanti müşürü gevşek kalmış olmasın
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı MuYMuY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 28 Temmuz 2010, 09:27:07 »
dediğim gibi rolanti müşürü gevşek kalmış olmasın

Birde o parçanın lokasyonunu söylesen :D bende kontrol etsem mükemmel olucak... Googel görsellerden aramaktan gına geldi acaba nerde bu parça die :P

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 28 Temmuz 2010, 13:54:50 »
Birde o parçanın lokasyonunu söylesen :D bende kontrol etsem mükemmel olucak... Googel görsellerden aramaktan gına geldi acaba nerde bu parça die :P
arabaya önden bakınca, karbüratöre sağ yandan giren, eski tip "ev sigortası" na benzeyen, ucuna kablo bağlı meret..

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 28 Temmuz 2010, 13:56:36 »

insanın ömrü geçio o görselde birşeyler aramaktan :D

Çevrimdışı MuYMuY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 28 Temmuz 2010, 14:01:06 »
arabaya önden bakınca, karbüratöre sağ yandan giren, eski tip "ev sigortası" na benzeyen, ucuna kablo bağlı meret..

Saol ilker eve gidince hemen bir kontrol edeyim...

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.