Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
'81 Mk 1 GLS '' Tosun '' - Sayfa 24

'81 Mk 1 GLS '' Tosun ''

Başlatan MuYMuY, 26 Temmuz 2010, 10:57:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Ben yapma derim biraz daha koyu renk olsun fazla parlak olunca yeni boyandığı hemen anlaşılır biraz daha koyu tonda olsunki orjinal boyası zannetsinler  :tamamdir Bak bi tane örnek koyucm kafayı yiceksin ama boyanın ismini bilmiyorum  :-[
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

MuYMuY

Bu biraz turuncuya kaçmış :) ama belli olsun yeni boyandığı saklayacak yada gizlemeyi gerektirecek bir durum yok zaten , Audi A5 tede aynı kırmzı kullanılıyor ordan aşık oldum zaten...

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 31 Ekim 2010, 09:14:06
Ben yapma derim biraz daha koyu renk olsun fazla parlak olunca yeni boyandığı hemen anlaşılır biraz daha koyu tonda olsunki orjinal boyası zannetsinler  :tamamdir Bak bi tane örnek koyucm kafayı yiceksin ama boyanın ismini bilmiyorum  :-[

Çok yanlış kullanılmış bir cümle  ??? Bu 2008 model golf değil gökhan Golf 1 ....
Volkswagen Motorsport

cahitarsal

bu konuda yasınden yardım al muratcım o 2 rengı gostercek
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 31 Ekim 2010, 11:48:05
Çok yanlış kullanılmış bir cümle  ??? Bu 2008 model golf değil gökhan Golf 1 ....
Haklısın demekki yeterince Mk1'ci olamamışım  :-[ Ama yinede I love MK1 I love German Style  :sevgi:

mk1 2.9 vr6

soldaki: flash red LP3G  -    sagdaki: tornado red LY3D  maksat ornek olsun  :tamamdir  :)

MuYMuY

Tornado daha güzel bence daha koyu :) teşekkürler çok güzel bir örnekmiş...

lostys

benim düğüne yetişseydi güzel olurdu be :( özlem giderirdik :p

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

nizam

selcuk abi damar yolunu açtı :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

car wolf

o may gat  ;D :D ay lav yu mk1  >:D  :sevgi:
My Cars Audi & Vw Germany Style

cahitarsal

Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

GolfMk1Cabrio

Allah'ım bana bişeyler oluyo galiba Selçuk abi ölümüme sebep olucaksın  :saskin: Neymiş bu çıtırın renk kodu  :sevgi: