Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 361

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

furkanyldrm

Bilgisayarımda iki tane fotoğrafı vardı :)

okaykay_1

Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

edincol

Kilometresi neden 5bin yazılmış anlamadım. 500bin mi demek istiyor acaba ? Güzel araba, bir de düz vites olsaymış.
Akıl yaşta değil baştadır.

ogretmen_ankara

Motor yapılalı 5000 olmuş heralde o yüzden yazmıştır

Sent from my iPhone using Tapatalk

okaykay_1

Alıntı yapılan: edincol - 23 Eylül 2014, 20:36:26
Kilometresi neden 5bin yazılmış anlamadım. 500bin mi demek istiyor acaba ? Güzel araba, bir de düz vites olsaymış.
aynen düz olsaydı bakılırdı bencede motor yapılmıstır. ama orjinali gibi degildir sanırm o yuzden biraz soguk bakıyorum

edincol

Çok sakat iş ya. Ne kadar özenli yapıldı veya otomatik vites ne durumda riski yüksek bir araç.
Akıl yaşta değil baştadır.

gökhanpolizei

zaten km si 358bın deymıs  resımlerde görülüyo dedıgınız gıbı muhtemelen motor yapılmıstır

okaykay_1

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

rene

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 25 Eylül 2014, 11:29:10
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-orjinal-kmde-full-bakimli-hasar-kayitsiz-lpg-li-bora-180407182/detay

Bir değerlendirme yapalım.Araç nasıl ???

km sorun değilse alınabilir ki sr motorda sorun olmaz olsada uygun şekilde hallolur.yürüyen amortisör şanzıman 1.vites ve 2. vites geçişine bak yağ yakma fazla değilse alınır.

yanlız adamın 292bindeki arabaya km orjinal yazması komedi olmuş ulan düşürsen 292bine düşürmiyceğini herkes biliyor zaten :)