Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 268

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rene

Kapladıktan sonra kendileride altın olduguna inanmış sanırım. 80.000 TL

salihsefa

Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

TEYOLOGY

apache ler kralı. altın araçlı apache
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

panik

ulen, hem 6-8 arası mk2 ararız bulunca da bu mu deriz, evet abicim bu. o paraya yok işte piyasası belli :p :p >:D

TEYOLOGY

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1980-model-dizel-golf-1-78132109/detay

yazık adam bir yılı aşkın zamandır satamadı. evrak problemi de var. dizel motor ama ruhsatta benzinli. muayenesi de birikmiştir haliyle. bu haliyle bu fiyat da haliyle yüksek.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: rene - 01 Temmuz 2012, 01:17:14
6.500 Tl ye araba alacak olsam şuan yoldaydım ankaraya gidiyordum
abi iyi diyosunda km ye bakarmısınzya valla yoksa koşarak gidilir almaya

rene

Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 02 Temmuz 2012, 00:05:02
abi iyi diyosunda km ye bakarmısınzya valla yoksa koşarak gidilir almaya

Valla dostum bu paraya bu dirilikte araç zor motor önemli değil 6 liraya alıyosun binersin gittiği yere kadar olmadı motorda yapılır sıkıntı değil 10 bin Tl ye alınanın 150-200 bin gideceğide garanti değil sonuçta.

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: rene - 02 Temmuz 2012, 12:27:10
Valla dostum bu paraya bu dirilikte araç zor motor önemli değil 6 liraya alıyosun binersin gittiği yere kadar olmadı motorda yapılır sıkıntı değil 10 bin Tl ye alınanın 150-200 bin gideceğide garanti değil sonuçta.
çok doğru bir yaklaşım önceliklede. biz Türkler işte ucuz olunca  bişeler ararız hep bahane pahalı oluncada oha deriz fln:) ama makinanın plakada benim ismin baş harfi tesadüf:)

rene

STAK67

Alıntı yapılan: rene - 01 Temmuz 2012, 01:17:14
6.500 Tl ye araba alacak olsam şuan yoldaydım ankaraya gidiyordum

heryeri macun çatlağı :) almak isteyen varsa haberi olsun vasat durumda 6.250 liraya bırakıyor ama alınmaz yani ayrıca araba gti değil üzerinde 1.6 normal motor var ama gtidan çevrilmiş.

chemisamet