Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 236

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper19

Alıntı yapılan: rsb - 30 Mart 2012, 19:56:39
kendi jantlarımı satıp onlardan almaya niyetim var gibi :)
hadi hayirlisi o zaman  :tamamdir

kemal_koker

Alıntı yapılan: STAK67 - 30 Mart 2012, 20:59:11
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-jetta-dizel-80251372/detay

araba güzel temiz duruyor . fiyatı konusunda yorum yapamycam piyasasını bilmiyorum fakat arkadaş açıklamaya neden o kadar foto koymuş anlamadm  ;D

MeTHea35

Alıntı yapılan: kemal_koker - 30 Mart 2012, 21:01:22
araba güzel temiz duruyor . fiyatı konusunda yorum yapamycam piyasasını bilmiyorum fakat arkadaş açıklamaya neden o kadar foto koymuş anlamadm  ;D
Araç izmirde duruyordu evveliyatı Benzinli aracın sonradan dondurme dizel'e onu biliyorum ama içi temiz :)

o.bilge

Alıntı yapılan: kuzeyank - 31 Mart 2012, 00:49:23
Ankaralılar :o
http://www.grupanya.com/ankara/firsat/fourwax-oto-kuafor/grupanya-m1-c0?utm_campaign=mailing&utm_medium=email&utm_source=grupanya-m1-c0
bu fırsat sitelerinden bir şeyler sakın almayın !!!! ikinci sınıf insan muamelesi görüyorsunuz. istanbulda vardı 150 liralık yıkama 43 lira diye. 1 saatlik işi 3 saat bekleterek özensiz suratsız bir şekilde yapıyolar almayın derim. orada burada çamur köpük bilmem ne kalıyo. umurlarında değil

iko

Alıntı yapılan: o.bilge - 31 Mart 2012, 01:16:22
bu fırsat sitelerinden bir şeyler sakın almayın !!!! ikinci sınıf insan muamelesi görüyorsunuz. istanbulda vardı 150 liralık yıkama 43 lira diye. 1 saatlik işi 3 saat bekleterek özensiz suratsız bir şekilde yapıyolar almayın derim. orada burada çamur köpük bilmem ne kalıyo. umurlarında değil
:
+1

kemal_koker

5 kavanoz balın 100 liraya satıldığı bir diyarda adam lordluk ladylik satmış 100 liraya çok mu :D ;D

STAK67

moon estates dediğide millete uzaydan arsa satan bi site  ;D ;D buna inanda vardır elbet caanım türk halkı

TEYOLOGY

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

TEYOLOGY

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.