Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 174

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

Alıntı yapılan: boralp - 29 Kasım 2011, 15:37:05
hasan turbo dediğin plug&drive bir parça değil ki, turbo sistemi bozup eski sisteme çevirmek turbo yüklemekten daha zor.yazık olmuş araca  :(

biliyorum işte :) ben burdaki halinden bahsediyorum duyduğum kadarıyla zaten bir dönem draglarda kovalanmış :) orda sıkıntı çıktıysa ki çıkmış belli  normale dönderip satmayı planladılar heralde

cnr_mk1

ReDDeviL

ADK

o.bilge

ReDDeviL

Bir sonraki aracım kesinlikle scirocco olacak inşallah
ADK

o.bilge

Alıntı yapılan: tech_00 - 01 Aralık 2011, 02:03:40
Bunlarda güzel benim komsuda vardı kırmızı fena yapılı bi scirocco,şimdi bundan aldı bakalım
Peugeot / BMW Ortak Üretimi Motor : 1.6 Turbo High Pressure 156 HP / 240 NM Tork
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2011-peugeot-rcz-yearling-thp-156-hp-otm-beyaz-62580985/detay/
RCZ dışarıdan şık dursa da, içerisi çok basık çok dar bir araba. o para için değmez diye düşünüyorum. alırım bi passat, yayla gibi ooh mis. :D

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

GolfMk1Cabrio

RCZ'mi ? Kız tavlamak-zengin gözükmek için birerbir ama arabadan anlayan bi adam kesinlikle alıp kullanmaz  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???