Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 124

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SeyitE

Diyelim ki tamam yanıldık abi Bmw' den ataksi olur.Ferrari' ide geri almadılar. Benim sorum şu bu Ferrari denilen araca lpg yi neresine takmışlar gerçekten çok merak etim :) bahsetiğimiz araç BMW, MERCEDES ve AUDİ değil sonuçta :)

ZaZy

Alıntı yapılan: SeyitE - 08 Temmuz 2011, 23:09:16
Diyelim ki tamam yanıldık abi Bmw' den ataksi olur.Ferrari' ide geri almadılar. Benim sorum şu bu Ferrari denilen araca lpg yi neresine takmışlar gerçekten çok merak etim :) bahsetiğimiz araç BMW, MERCEDES ve AUDİ değil sonuçta :)

detayını tam olarak bilmiyorum ama Türk usta varsa işin içinde yapar :) Ayrıca LPG daha çevreci bir yakıt olduğu için İngiltere'deki Kraliyet ailesinin tüm araçları LPG'li. Bentley'ler Rolls Royce'lar neler neler bunları yapanlar Ferrari'yide yaparlar :)
http://

GolfMk1Cabrio

Abicim benim bildiğim zaten LPG takamıyorlar adam takıcak yeri buulamıyor Ferari'nin bilmem neresini arıyor onlarda ellemeyin biz gelip yapıcaz deyip direk arabayı almaya geliyolar yani benim bildiğim bu  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

İsteyen istediği gibi kullanır.. Para senin mal senin.. BMW yi taxi olarak kullanmanın tek sakıncası o aracın bu işler için çok maraflı bir yatırım olması.. Dünyanın bir çok ülkesinde Lüx arabaları ticari olarak kullanan yerler var... Almanyada şuan arkadaşım taksicilik yapıyor ve şuan TR de 90 küsür bin TL lik Passat ile..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

TEYOLOGY

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Onamdar

Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

aykuttuncer

Alıntı yapılan: Onamdar - 11 Temmuz 2011, 15:33:38
çok mu ucuz ne

Komple boyalı
pert kaydı olabilir yada motor istiyodur
bu arac  uyelerden bir arkadas var air dıye baslıo kullanıcı adı onun yenı aldıgı polosunun resmınde yanında cıkan arac sanırım benzetmıs olabılrm bılgı alabılırsınız

STAK67

MeTHea35

Alıntı yapılan: Onamdar - 11 Temmuz 2011, 15:33:38
çok mu ucuz ne

Komple boyalı
pert kaydı olabilir yada motor istiyodur
o değilde içi çok iyi duruyor bee  :sevgi:

MeTHea35

cavanozz

yeni yine yeniden..!! 8)