Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 15

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

suskun

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 08 Ekim 2010, 22:36:14
Önden görünce bir an Mustang sandım healal olsun yapana güzel yapmış ama audi işte orjinaliteye ters :)

aynen katılıyorum abi
H.G WORKS

GolfMk1Cabrio

Harbiden önden bakınca Mustang yandan bakınca E30 gördüm sanki  :D Bu arada plakaya dikkat  ABaZa  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

baki çelik

hakkaten ya adam binmeye utanmamış belliki ama kadın nasıl oturur o arabaya bilemedim  :D

Mk1GTI

Alıntı yapılan: baki çelik - 09 Ekim 2010, 21:16:45
hakkaten ya adam binmeye utanmamış belliki ama kadın nasıl oturur o arabaya bilemedim  :D

O deliğde dikiz aynamdan gördüğümde hiç tereddüt etmem yol veririm bu görünüşe sonrası heralde çeker sağa atarım kendimi yerlere bidaha beni kim toplar ordan bilemiyorum. ;D ;D ;D ;D ;D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

suskun

H.G WORKS

ÜRENCİK

VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

GolfMk1Cabrio

85 model ama düştüğü hallere bak bizim Mk1 lerimiz kaç model ama dimdik ayakta çok şükür bunlara bide araba diye binmiyolarmı o kadar sinirleniyorum ki  :bekleriz:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: MuYMuY - 11 Ekim 2010, 07:36:54
AÇıklamanın sonu beni benden aldı :D :D :D :D :D

Volkswagen / Scirocco / 1.6 / Alıcısına şimdiden hayırlı olsun sahibinden.com'da
Adam işi biliyo en çok koltuklarla direksiyonu para edicek baksana Wolfsburg Edition direksiyon var üzerinde Şahin stopu takmışlar hey Allah'ım ya :bekleriz:

baki çelik

tam apaçi ya off offf Allahım aynı yola düşürmesin heleki tok karnına  ;D  ııyykkkkk

Mk1GTI

O araçtan parçaları isteyenlerde kesin bizim forumdandır :D :D

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin