Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 13

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 26 Eylül 2010, 21:53:25
Volkswagen / Caddy / Panel Van SD Premium / _____GERMAN STYLE_____ sahibinden.com'da :D

Hay şu german style ı lugatımıza sokana. Ulan bi jant bi yay takan german style oluyo, 3 liraya aldığı arabayı 5 e satmaya çalışıyo..Meslek haline geldi bu zıtaylacılık..   :t
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

ALPER.

ruyalarıma görüyor gösterme burak aman  :t , geçen gün bana bi takas ilanı gelmişti  linkini atacaktım ama link kırık, komple fiber clio, gırtlağına kadar tesisat, e tabi ki TR de TEK!!!

ÜRENCİK

Alıntı yapılan: boralp - 22 Eylül 2010, 23:34:59
motor orjinal parçalarla toplanmış  ;D

hade len diyecen  :t

daha kaporta orjinal parçalarla toplanmamışki, sulu bis motoru bile çıkabilir
yuh artık yuh arkadaş torosa özeniyosan defol git toros al.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

relaxizmir

Alıntı yapılan: Ouzoo - 02 Ekim 2010, 14:38:26
Hay şu german style ı lugatımıza sokana. Ulan bi jant bi yay takan german style oluyo, 3 liraya aldığı arabayı 5 e satmaya çalışıyo..Meslek haline geldi bu zıtaylacılık..   :t

Al bendende o kadar.Türk milletinin kanında var arkadaş apaçilik   :t
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

relaxizmir

BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

baki çelik

valla helal olsun hiç değilse insanların vaktini almıyor üstüne bi de espri yapıp kendiyle medeni bi şekilde maytap geçip bizi güldürüyor bu adamdan araba alırım ben şahsen taklalı olsun ucuza alırım ucuza satarım aynı şey ..